Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola a anunţat plecarea unui star de la Manchester City: "Vrea să joace pentru alt club. Va pleca în această vară..."

Guardiola a anunţat plecarea unui star de la Manchester City: "Vrea să joace pentru alt club. Va pleca în această vară..."

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a anunţat că Leroy Sane (24 de ani) a refuzat prelungirea contractului cu Manchester City şi va pleca de la clubul englez.

Manager-ul "cetăţenilor" a spus că Sane va pleca în această vară dacă îşi va găsi un club, dacă nu, el va părăsi echipa atunci când i se termină contractul, anul viitor. 

"Clubul i-a oferit de două sau trei ori prelungirea contractului, el a refuzat ceea ce înseamnă că vrea să joace pentru alt club. Dacă la finalul sezonului vom ajunge la un acord cu o altă echipă, va pleca", a declarat Guardiola, potrivit Sky Sports. 

  • 80 de milioane de euro este cota lui Leroy Sane, potrivit transfermarkt.com
  • 39 de goluri şi 45 de assist-uri a reuşit Sane în tricoul lui Man City
  • Două titluri în Premier League, două Cupe ale Ligii şi o Cupă a Angliei a câştigat internaţionalul german

Leroy Sane s-a transferat la Manchester City în 2016, fiind cumpărat pentru 52 de milioane de euro, de la Schalke 04. Germanul nu a jucat până acum în sezonul actual din Premier League, fiind accidentat. Cel mai interesat club de serviciile lui este Bayern Munchen. 

Afla mai multe despre: leroy sanepep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare