Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, despre eliminarea sa: ”Nu am insultat arbitrul, i-am spus doar că a fost gol”

Guardiola, despre eliminarea sa: ”Nu am insultat arbitrul, i-am spus doar că a fost gol”
Comentarii

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, trimis în tribune la pauza meciului cu FC Liverpool din Liga Campionilor, a afirmat că nu l-a jignit pe arbitrul spoaniol Antonio Mateu Lahoz, precizând că i-a spus centralului doar că golul marcat de Leroy Sane, în minutul 42, a fost valabil.

"I-am spus că a fost gol şi m-a exclus. I-am spus că Milner a pasat balonul lui Leroy. Nu l-am insultat. Doar i-am spus că a fost gol. Ar fi fost altceva dacă am fi intrat la pauză cu 2-0", a declarat Guardiola.

Tehnicianul consideră greşelile de arbitraj decisive pentru eliminarea echipei sale: "În această competiţie, echipele sunt egale, aşa că deciziile arbitrilor au o mare importanţă. Golul lui Salah a fost din ofsaid, în tur, Jesus a marcat, dar a fost ofsaid (n.r. - gol neacordat, tot în tur). Impactul acestor decizii este foarte important. Acestui arbitru i-a plăcut să fie altfel. Când toată lumea vede ceva, el decide opusul. Îl ştiu din Spania, e un tip special, îi place să fie diferit."

Formaţia Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Manchester City, în returul sferturilor competiţiei.

Pentru Liverpool au marcat Salah '56 şi Firmino '77, iar pentru Manchester City a înscris Gabriel Jesus '2.

În tur, Liverpool s-a impus, scor 3-0.

Afla mai multe despre: uclpeg guardiolamanchester citychampions league,  

viewscnt
Articole similare