Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola recunoaşte după ce a eliminat-o pe Real Madrid din Champions League: "Am marcat ca urmare a greşelilor făcute de ei"

Guardiola recunoaşte după ce a eliminat-o pe Real Madrid din Champions League: "Am marcat ca urmare a greşelilor făcute de ei"
Comentarii

Tehnicianul formaţiei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat, vineri seară, că se bucură pentru că a reuşit eliminarea celor de la Real Madrid, subliniind că obiectivul rămâne acela de a câştiga Liga Campionilor.

VIDEO | Manchester City e în sferturile Ligii Campionilor, după două victorii în faţa Realului! Seară de coşmar pentru Raphael Varane

"Pentru noi este important că am învins Real Madrid de două ori şi i-am eliminat. Dar este doar o etapă, noi vrem să câştigăm Liga Campionilor. Când joci contra Realului, ştii ce buni sunt. Ne-am creat multe ocazii, dar am marcat ca urmare a greşelilor făcute de ei", a declarat Guardiola.

Manchester City a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Real Madrid, în manşa secundă a optimilor de finală. Au marcat Sterling ‘9 şi Jesus ’68 pentru City, respectiv Benzema ’28 pentru Real Madrid.  În tur, a fost 2-1 pentru City.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare