Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, cel mai activ pe piaţa transferurilor! Două mutări spectaculoase anunţate de Viitorul! ”Regele” a luat un jucător de la FCSB

Hagi, cel mai activ pe piaţa transferurilor! Două mutări spectaculoase anunţate de Viitorul! ”Regele” a luat un jucător de la FCSBgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, vineri, al doilea jucător transferat la echipa pregătită de Gheorghe Hagi, francezul Lyes Houri. Mai devreme, fosta campioană a României rezolvase şi transferul lui Achim, de la FCSB.

În vârstă de 22 de ani, Houri a venit liber de contract şi este fost internaţional francez (U19, U17 şi U16). Lyes Houri a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul.

Tot vineri, mijlocaşul Vlad Achim, care a evolua ultima dată la FCSB, a semnat de asemenea un contract pe trei ani cu FC Viitorul, a anunţat clubul patronat de Gheorghe Hagi.

În vârstă de 29 de ani, Achim a mai jucat la Viitorul, în sezonul 2015-2016, când a disputat 17 meciuri, marcând două goluri şi oferind şase pase decisive. În cariera lui, a mai evoluat la Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: hagiviitorultransferachimhouri 

viewscnt
Articole similare