Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, iritat după înfrângerea de la Craiova. Declaraţie cu trimitere la Gigi Becali: ”V-aţi obişnuit ca alţii să facă echipele. Vedem ce schimbări vom face”

Hagi, iritat după înfrângerea de la Craiova. Declaraţie cu trimitere la Gigi Becali: ”V-aţi obişnuit ca alţii să facă echipele. Vedem ce schimbări vom face”

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Cele două goluri au fost marcate de Elvir Koljic, în minutele 5 şi 48.

Gheorghe Hagi a explicat la finalul partidei ce s-a întâmplat cu formaţia sa la Craiova. Tehnicianul Viitorului crede că echipa sa a jucat slab în prima repriză, dar că băieţii său au reglat lucrurile după pauză. Hagi i-a felicitat pe olteni pentru victorie: ”Am văzut o Craiova mai bună ca noi, mai adaptată la terenul de aici. Am avut două ocazii mari în repriza a doua prin Voduţ, dar asta e fotbalul. Felicitări Craiovei, noi am jucat bine doar în partea a doua. Plus că le-au intrat primele şuturi. Au fost mai iuţi ca noi, dar la pauză am reglat lucrurile. Dacă marcam la ocaziile lui Voduţ altul era rezultatul. O victorie frumoasă şi meritată pentru Craiova, îi felicităm şi atât!” a declarat Hagi. 

Antrenorul Viitorului a devenit nervos când a fost întrebat dacă va efectua din nou modificări în echipa de start pentru runda viitoare. Hagi a făcut clar trimitere la patronul FCSB-ului, George Becali: ”Cred că v-aţi obişnuit ca alţii să facă echipele. Poate vreţi să ne faceţi voi echipa. Avem douăzeci şi ceva de jucători în lot, vom vedea cine va juca” a explicat Hagi la microfonul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gheorghe hagigeorge becaliviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare