Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a enervat la culme: "Nu suntem la Steaua! Aici antrenorul face echipa". Declaraţia care l-a făcut să contraatace

Hagi s-a enervat la culme: "Nu suntem la Steaua! Aici antrenorul face echipa". Declaraţia care l-a făcut să contraatace

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi s-a enervat la culme după ce Gigi Becali a vorbit public despre modul în care "Regele" a făcut primul 11 la partidele cu CFR Cluj (pierdută de Viitorul cu 2-1) şi cu FCSB (încheiată la egalitate, scor 2-2).

Becali s-a arătat nemulţumit de modul în care a arătat Viitorul la partida cu CFR Cluj, iar Hagi i-a răspuns tăios cu ocazia ultimele conferinţe de presă.

Hagi îi transmite finului său că "Viitorul nu e Steaua" şi nu poate impune primul 11 aşa cum o face la propria echipă. "Vă daţi seama cât de jos am ajuns dacă alţii îmi spun cu ce echipă trebuie să joc eu!?", se întreabă, retoric, Hagi.

"Am văzut că au început unii să facă formaţiile altora. Se spune "De ce nu a jucat? De ce a jucat cu ală? De ce l-a băgat pe altul?".

Suntem în România şi în fiecare zi învăţ ceva nou. Vedeţi-vă de bucăţica voastră şi fiţi responsabili. Nu mutaţi diversiunea în altă partea. Să nu îmi dea mie lecţii. Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. Mă uit şi mă crucesc. Păi aşa pot să zic şi eu "De ce nu au jucat Nedelcu, Coman şi altul?". Eu voiam să joace ei.

Este o comedie. Sunt lucruri care nu au legătură cu fotbalul profesionist. Eu trăiesc într-un mediu pozitiv şi nu vorbesc despre alţii. Trebuie să vorbim mai puţin şi să jucăm mai mult.

Vă daţi seama cât de jos am ajuns dacă alţii îmi spun cu ce echipă trebuie să joc eu? În România nu e bine să te uiţi la tine, să îţi faci temele. Mereu ne uităm la vecini şi dăm vina pe ei când nu îndeplinim obiectivele
", a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.
 

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorulfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare