Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi se pregăteşte pentru o nouă lovitură. Un club important din Europa a pus banii pe masă pentru Drăguş. Cum a reacţionat Becali la ofertă

Hagi se pregăteşte pentru o nouă lovitură. Un club important din Europa a pus banii pe masă pentru Drăguş. Cum a reacţionat Becali la ofertă

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a făcut o obişnuinţă din a cumpăra cei mai buni jucători de la FC Viitorul, însă, acum, echipa lui Gheorghe Hagi se pregăteşte pentru a-l vinde pe Drăguş în străinătate.

Gheorghe Hagi a recunoscut, după meciul câştigat cu Hermannstadt, că Denis Drăguş are o ofertă importantă din străinătate. "Regele" n-a dezvăluit şi numele echipei, însă gsp.ro notează că este vorba despre Standard Liege.

"Singurul care poate să plece e Drăguş, a făcut multe pentru club şi la el putem să ne gândim la o ieşire. Vom vedea dacă mai avem nevoie de altceva. Drăguş poate să iasă. Altcineva nu iese, doar dacă vine ceva de afară foarte bun.

Pentru noi, e mai important să plece afară. Drăguş are ofertă de afară şi va pleca doar afară. Vom vedea dacă se va finaliza" , a declarat Gheorghe Hagi.

Conform sursei citate, Standard Liege i-a oferit "Regelui" suma de 2 milioane de euro, însă Gheorghe Hagi vrea şi un procent de 30% dintr-un viitor transfer.

Becali nu l-a dorit la FCSB

Întrebat de un eventual transfer al lui Drăguş la FCSB, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a declarat că nu a fost niciodată interesat de mijlocaşul de 20 de ani al Viitorului.

"Nu mă interesează Denis Drăguş. Spuneam eu dacă mă interesa. Cu tot respectul, mai trebuie sa ne spunem si noi parerea. Ce a demonstrat Drgăguş? Nu spun ca nu este jucator valoros, dar ce a facut el pana acum? Pe Coman sau Man nu am cum sa-i vand, ca nu au demonstrat inca nimic" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare