Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi şi-a lăsat oamenii de bază "acasă"! "Ne pregătim şi pentru penalty-uri" Jucătorii menajaţi în partida de Cupă

Hagi şi-a lăsat oamenii de bază "acasă"! "Ne pregătim şi pentru penalty-uri" Jucătorii menajaţi în partida de Cupă

Cupa României

Comentarii

Gheorghe Hagi îşi va menaja mai mulţi titulari la partida cu Chiajna, din şaisprezecimile Cupei României, dar spune că vizează o calificare în optimi, chiar dacă aceasta ar urma să fie obţinută după executarea loviturilor de departajare.

  • Cupa României: Chiajna - Viitorul, miercuri, de la 18:45, Telekom Sport 1

Ianis Hagi, Drăguş,  Tudor Băluţă, Ţâru, DE Nooijer şi Vînă sunt jucătorii lăsaţi acasă de Hagi, care e convins că înlocuitorii lor se vor ridica la nivelul cerut.

"Trebuie să ne adaptăm, indiferent de condiţii. În ultimele două zile, ne-am antrenat pe sintetic. O să-i pun pe jucători să bată şi penalty-uri, să fim pregătiţi pentru orice situaţie.

Am decis să las acasă jucătorii care au evoluat mai mult în acest campionat. Ţâru, De Nooijer, Vînă, Băluţă, Ianis şi Drăguş nu fac deplasarea. Le dăm ocazia tuturor să joace, sunt băieţi care au nevoie de minute. De exemplu, Iacob, care s-a antrenat bine şi sunt mulţumit de el. Amir va debuta şi el.



Toţi îşi doresc să câştige Cupa României, este un drum mult mai uşor, puţine meciuri. Şi noi vrem mai mult decât anii trecuţi. Ne dorim să trecem de acest prim tur, dar nu ne va fi uşor, mai ales că am picat cu o echipă din prima liga.

Chiajna este în formă, a câştigat la Botoşani. În doar o săptămână, Dorinel i-a unit şi au un moral bun după victoria din campionat. S-a simţit venirea lui la Chiajna, fotbalul nu se uită, chiar dacă nu a profesat o perioadă. Are multă experienţă, a fost un jucător mare, a demonstrat că are valoare şi ca antrenor, a câştigat titlul la Galaţi"
, a declarat Hagi într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: hagicupa romanieijucatori menajativiitorulchiajna 

viewscnt
Articole similare