Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, atacată în presa americană. Cum a ajuns Simona să fie exemplul negativ într-o comparaţie cu Serena: "E lipsă de respect!"

Halep, atacată în presa americană. Cum a ajuns Simona să fie exemplul negativ într-o comparaţie cu Serena: "E lipsă de respect!"galerie foto

Tenis

Comentarii

În mod surprinzător, Simona Halep a fost băgată, fără voia ei, în scandalul din ultimele zile dintre Serena Williams şi arbitrul Carlos Ramos.

Americanii au sărit în apărarea Serenei Williams, care s-a declarat o victimă la finala pierdută de la US Open în faţa japonezei Naomi Osaka. Fostul lider mondial a acuzat deciziile luate de arbitrul de scaun, Carlos Ramos, şi i-a determinat pe spectatorii din tribune să o huiduie pe Osaka (DETALII AICI).

Pornind de la acest scandal, americanii au demarat o nouă campanie pentru a o proteja pe Serena Williams. În urma apariţiilor jucătoarei în costumul din latex, de la Roland Garros„ oficialii turneului au declarat că la următoarea ediţie vor interzice asemenea echipamente.

Astfel, jurnaliştii de la The Daily Iowan au blamat decizia reprezentanţilor de la Roland Garros şi au dat-o drept exemplu negativ chiar pe Simona Halep: "Giudicelli (n.r. - directorul de la Roland Garros) a spus că acel costum, purtat de Serena, a fost o lipsă de respect pentru joc. Cum aşa? E lipsit de respect pentru că Williams e o femeie cu forme? Pentru că e o femeie de culoare cu forme? Cum poate fi acel material mai lipsit de respect pentru integritatea tenisului decât fustele scurte purtate de românca Simona Halep sau de alte jucătoare? Williams îşi acoperă, cu siguranţă, mai multă suprafaţă din corp cu acel costum, în comparaţie cu fustele scurte purtate de alte jucătoare".

Afla mai multe despre: serena williamssimona haleproland garrosus opennaomi osaka 

viewscnt
Articole similare