Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, criticată de CTP: "Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti"

Halep, criticată de CTP: "Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti"

Tenis

Comentarii

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat dezamăgit de evoluţia avută de Simona Halep în faţa ucrainencei Elina Svitolina, în ultimul act al turneului de la Roma, şi a precizat că prima jucătoare a lumii nu a fost îndeajuns de motivată.

Într-un editorial intitulat "Lela Simona", reputatul jurnalist a criticat-o pe Halep pentru atitudinea avută în finala competiţiei de categorie Premier 5.

"De la primul schimb, atitudinea ei a fost de lehamite deranjată: «Ce naiba trebuie să mai joc şi meciul ăsta?! Doar am bătut-o pe Sharapova şi am rămas numărul 1 mondial».

Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti: dacă ai probleme, poţi să nu te prezinţi la meci, dar dacă ai intrat pe teren, atunci joci. Nu mai ai dreptul să invoci nimic ca scuză, nici oboseala, nici vreo accidentare, nici lipsa de chef. Nu i-am văzut niciodată pe Federer sau Nadal, teferi sau accidentaţi, pierzând sau câştigând, în turul 1 sau în finală, să se plimbe pe teren în dorul lelii", a scris Cristian Tudor Popescu, într-un editorial publicat pe site-ul republica.ro.

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminică, a doua finală la rând la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate în setul secund şi a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren după aproape cinci minute.

Afla mai multe despre: halepsvitolinactp 

viewscnt
Articole similare