Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, decisă la plecarea echipei de Fed Cup către Franţa. "Nu vrem să creăm emoţii!" În week-end luptă pentru prima finală din istoria tenisului feminin românesc.

Halep, decisă la plecarea echipei de Fed Cup către Franţa.  "Nu vrem să creăm emoţii!"  În week-end luptă pentru prima finală din istoria tenisului feminin românesc.

Tenis

Comentarii

Echipa de Fed Cup a plecat către Franţa, acolo unde în week-end va disputa semifinala de Fed Cup. Halep, Begu, Niculescu, Buzărnescu şi Olaru luptă sâmbătă şi duminică în direct la Telekom Sport 3.

Echipa de Fed Cup a plecat în formaţie completă spre Franţa. Halep, Begu, Niculescu, Buzărnescu şi Olaru împreună cu Florin Segărceanu se vor antrena încă de azi pentru semifinala cu echipa Franţei, de trei câştig. Halep va fi prima rachetă a României, iar cel mai probabil Buzărnescu va disputa celelalte două partide de simplu. Dacă se va ajunge la meciul de dublu, eroinele confruntării cu Cehia, Begu şi Niculescu, vor intra pe teren pentru a duce România în finală. 

"Nu este mai dificil pe hârtie, pentru că Cehia a fost campioană în şase ani din opt, dar meciul cu Franţa va fi greu cu siguranţă. Jucăm contra Franţei şi publicul va fi cu Franţa, e normal. Ştiu că este un public foarte gălăgios în sensul bun, fac o galerie foarte, foarte puternică, dar trebuie să ne luăm energia de la suporterii noştri, de la echipa noastră şi de la apropiaţii noştri care vin să ne susţină.  Nu ne dorim să ajungem la meciul de dublu, ne dorim să câştigăm la simplu că să nu creăm emoţii, orice meci este important şi, dacă vom ajunge la dublu, fetele sunt destul de puternice ca să câştige meciul" a declarat Halep la plecarea spre Franţa. 

"Trebuie să ne adaptăm foarte bine la suprafaţă şi la publicul francez şi să jucăm bine pe zgură. A început sezonul pe zgură şi trebuie să fim bine pregătite. Se poate face diferenţa şi la simplu, şi la dublu, depinde de scorurile după simplu", a spus Mihaela Buzărnescu. 

Echipa României se afla în faţa celei mai mari provocări de până acum, calificarea în finala competiţiei. Întâlnirea de la Rouen, cu Franţa va fi sâmbătă şi duminică în direct la Telekom Sport.

"Suntem pregătite pentru orice, suntem acolo trup şi suflet, o să dau tot ce e mai bun şi sperăm să câştigăm şi această întâlnire", a declarat Irina Begu. 

"Am avut rezultate destul de bune anul acesta şi eu, şi echipa, Simona aţi văzut că a jucat foarte bine, a jucat de foarte multe ori cu aceste franţuzoaice, şi eu am jucat, le ştim foarte bine, cred că zgura este atuu-ul, vom vedea", a declarat Monica Niculescu. 

Cu doi ani în urmă George Cosac promitea ca în cazul în care echipa de Fed Cup ar câştiga competiţia, va avea avion privat la întoarcere. Preşedintele federaşiei nu a uitat. 

"Legat de această promisiune, dacă ele vor câştiga, cu siguranţă va trebui să le îndeplinim orice dorinţă: avion privat la Bucureşti", a spus Cosac.

Dacă înving Franţa, Halep şi colegele se vor întâlni în ultimul act cu învingătoarea întâlnirii Australia - Belarus.

Afla mai multe despre: tenishalepfrantaromaniafed cupsemifinala 

viewscnt
Articole similare