Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, în optimi la Dubai. Reacţie de mare campioană la adresa lui Bouchard. Ce a declarat Simona după meci

Halep, în optimi la Dubai. Reacţie de mare campioană la adresa lui Bouchard. Ce a declarat Simona după meci

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Dubai, după ce a trecut în două seturi de Eugenie Bouchard (80 WTA), scor 7-6, 6-4.

La final, Simona a ţinut să le mulţumească fanilor români din tribune, precizând că aceştia o fac de fiecare dată să se simtă ca acasă, îndiferent unde se joacă meciurile.

Halep comentat şi prestaţia lui Eugenie Bouchard şi a ţinut să o încurajeze pe jucătoarea intrată în ultimii ani într-un con de umbră, după ce în 2014 urca până pe locul 5 WTA, după ce juca în semifinale la Roland Garros şi US Open şi finala de la Wimbledon.

"Am câştigat aici în urmă cu mult timp. E foarte plăcut să revin aici, mă simt bine şi am amintiri senzaţionale. Am câştigat şi sunt fericită că m-am calificat!



Sunt puţin obosită şi toată lumea poate vedea asta. Am avut meciuri dificile şi să vin după Fed Cup e mereu dificil din punct de vedere mental. Încerc să rămân concentrată pe fiecare punct.

Le mulţumesc tuturor fanilor din România. E plăcut să fiu atât de susţinută peste tot unde merg. Mă simt ca acasă! Şi le mulţumesc românilor care ne-au susţinut şi la Ostrava.

Eugenie joacă mai bine decât în urmă cu câţiva ani, când ne-am mai întâlnit. Cred că e pe drumul cel bun şi sunt sigură că o poate face din nou. A fost în TOP 10, deci ştie sentimentul şi sunt convins că va reveni
", a declarat Simona Halep după victoria obţinută în turul 2 de la Dubai.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Aceasta a fost victoria cu numărul 200 a Simonei Halep pe suprafeţele rapide (98 de înfrângeri).


 

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare