Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, pusă la punct de un alt fost lider mondial: ”Trebuie să o iei de la 0, să ne arăţi că eşti curată!”

Halep, pusă la punct de un alt fost lider mondial: ”Trebuie să o iei de la 0, să ne arăţi că eşti curată!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a pierdut meciul cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6, în primul tur al competiţiei din Florida.

Critici pentru Halep după revenirea în circuitul WTA

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la Miami Open, după ce TAS a redus suspendarea sa de la patru ani la nouă luni.

Revenirea sa a stârnit diverse discuţii în lumea tenisului. Caroline Wozniacki (33 de ani, 129 WTA) a contrat-o pe Simona Halep (32 de ani), după ce sportiva din România a revenit pe teren, la turneul de la Miami, graţie unei invitaţii din partea organizatorilor.

Iar recent, Andy Roddick, fost număr întâi mondial, a oferit o părere asemănătoare despre acest subiect. 

"Ceea ce aruncă lucrurile într-o zonă puţin ciudată e declaraţia Simonei Halep din 2017, când Sharapova a revenit în circuit după scandalul de dopaj: 'Niciodată, sub nicio circumstanţă, cineva testat pozitiv, nu ar trebui să primească wildcard'.

Sunt 100% de acord cu asta şi sunt 100% de acord şi cu ceea ce a spus Caroline. Trebuie să o iei de la 0, să munceşti din greu pentru a demonstra că meriţii să fii înapoi, să ne arăţi că eşti curat.

E adevărat, în cazul Simonei echipa e cea care a făcut o greşeală mare. Din punctul ăsta de vedere, am o simpatie pentru Halep, dar asta nu înseamnă că trebuie să te încrezi orbeşte în echipă, aşa cum a făcut ea.

Ea spune: 'nu m-am dopat'. De fapt, corect e: 'nu m-am dopat intenţionat'. Pentru că testul a fost pozitiv, vorbim doar de existenţa intenţiei sau de lipsa ei, pentru că dopaj a existat", a spus jucătorul în podcast-ul său "Served with Andy Roddick".

Simona Halep a fost învinsă, marţea trecută, de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile.

Afla mai multe despre: simona halepandy roddicktenis 

viewscnt
Articole similare