Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haller, out din cauza unei accidentări. Cât timp este aşteptat să stea pe bară atacantul de la Borussia Dortmund

Haller, out din cauza unei accidentări. Cât timp este aşteptat să stea pe bară atacantul de la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

Comentarii

Sebastien Haller (29 de ani) s-a întors la Borussia Dortmund după ce a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, dar va lipsi de pe teren câteva săptămâni.

Haller, out câteva săptămâni pentru o accidentare. Anunţul oficial făcut de Borussia Dortmund

Sebastien Haller, de la Borussia Dortmund, s-a accidentat în finala Cupei Africii şi va lipsi de pe teren pentru o perioadă încă neprecizată, a anunţat vineri clubul german pe pagina oficială.

Atacantul ivorian de origine franceză Sebastien Haller, în vârstă de 29 de ani, a fost victima unei entorse la gleznă în timpul finalei Cupei Africii pe Naţiuni şi, conform presei germane, va lipsi pentru câteva săptămâni din echipa lui Edin Terzic.

Borussia Dortmund a anunţat indisponibilitatea lui Haller pe site-ul oficial, într-un comunicat: „Internaţionalul ivorian şi-a lovit glezna în finala C.A.N. şi a fost înlocuit cu puţin timp înainte de finalul meciului.

Examenele efectuate vineri dimineaţa, la Dortmund, au relevat că accidentarea la gleznă pe care Haller a suferit-o împotriva lui Mainz, la jumătatea lunii decembrie, a recidivat şi atacantul va trebui să ia o nouă pauză pentru un timp. Să te faci bine curând, Seb!”, a scris gruparea din Dortmund în comunicat.

Sebastien Haller a câştigat cu echipa naţională a Coastei de Fildeş ediţia 2023 a Cupei Africii pe Naţiuni, după ce ivorienii au dispus cu 2-1, în finală, de Nigeria. Haller a marcat golul victoriei, în minutul 81, şi a fost înlocuit în minutul 88.

Afla mai multe despre: borussia dortmundsebastian hallerbundesliga 

viewscnt
Articole similare