Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Cumpărătorul lui Dinamo s-a dus să se infecteze intenţionat cu coronavirus. E incredibil ce s-a întâmplat după cu el

Halucinant! Cumpărătorul lui Dinamo s-a dus să se infecteze intenţionat cu coronavirus. E incredibil ce s-a întâmplat după cu el

Diverse

Comentarii

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, care s-a arătat dispus să cumpere acţiunile lui Dinamo de la Ionuţ Negoiţă cu o săptămână înainte de alegerile prezidenţiale din 2019, s-a ales cu dosar penal, după ce a mers în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, şi s-a îmbrăţişat cu un bărbat infectat cu COVID-19.

Politicianul care a dorit să cumpere Dinamo în 2019, după ce Ionuţ Negoiţă a anunţat că-şi cedează acţiunile contra sumei de 1 leu, a dorit să demonstreze că nu poate fi afectat de COVID-19.

Viorel Cataramă a făcut anunţul pe pagina de Facebook: „Am fost în localitatea Bărbuleşti din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am îmbrăţişat cu mai mulţi cetăţeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.

Am fermă convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspunde mai devreme sau mai târziu!”.

Comunicatul integral al Parchetului

Totuşi, acţiunile sale nu au fost trecute cu vederea. Pe numele lui Viorel Cataramă, Parchetul Judecătoriei Urziceni a anunţat vineri deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor: ”Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomiţa s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa şi s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.”.

Viorel Cataramă, afaceristul care spunea că vrea să cumpere Dinamo

Omul de afaceri s-a folosit de reţelele de socializare pentru a confirma interesul pentru gruparea din "Ştefan cel Mare", în 2019:

“Am înaintat domnului Negoiţă oferta de cumpărare a 50,10% din clubul Dinamo. Am pregătit o garanţie bancară în valoare de 500.000 de euro pentru garantarea tranzacţiei. Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest club de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are. E o chestiune de negociere pentru a aduce toţi dinamoviştii alături de acest club, pentru a se relansa spre marea performanţă. Mă bazez pe sprijinul tuturor dinamoviştilor”, declarease Cataramă, pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: viorel catarama 

viewscnt
Articole similare