Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalul românesc ar putea da o super lovitură! Dinamovistul Saeid, la un pas să devină român

Handbalul românesc ar putea da o super lovitură! Dinamovistul Saeid, la un pas să devină român
Comentarii

Dinamo Bucureşti este echipa momentului în handbalul masculin. Atât la nivel de performanţe interne şi internaţionale, dar şi în materie de mutări spectaculoase pe care le face în lotului de jucători.

După o campanie de achiziţii foarte bună făcută de oficialii bucureşteni, după ce l-au convins pe iranianul Mousavi să opteze pentru obţinerea cetăţeniei române, oficialii din Ştefan cel Mare au discuţii avansate cu un alt jucător de top al echipei bucureştene pe care încearcă să-l naturalizeze. Este vorba despre portarul Saeid, cel care a fost eroul atâtor meciuri pentru echipa ”câinilor”

Am avut ceva discuţii cu el. L-am întrebat dacă ar fi interesat de obţinerea cetăţeniei române şi ne-a spus că se gândeşte la această idee”, a precizat pentru telekomsport.ro unul dintre oficialii din Ştefan cel Mare.

A avut probleme cu armata în ţara lui natală

În urmă cu câteva luni, Saeid a fost la un pas de a nu se mai putea întoarce în România din cauza faptului că ar fi trebuit să-şi satisfacă stagiul militar în ţara lui natală, Iran.

Plecat iniţial în vacanţă, Saeid s-a văzut în imposibilitatea de a-şi părăsi ţara deoarece autorităţile locale îi aduseseră la cunoştinţă faptul că a venit vremea ca el să meargă în armată. În Iran, se stagiul militar se întinde pe o perioadă de doi ani.

După mai multe demersuri făcute pe plan local, Saeid a reuşit să revină în România. ”Eram ca un leu în cuşcă. În permanenţă am ţinut legătură cu cei de la Dinamo. Cu toţi colegii mei. Urmăream toate meciurile pe internet. Pentru mine, Dinamo înseamnă totul”, declara Saeid pentru telekomsport,ro, la momentul revenirii la echipă. 

Afla mai multe despre: saeiddinamohandbalromania 

viewscnt
Articole similare