Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hansi Flick, înainte de Germania - România: "Mirel Rădoi face o treabă foarte bună. Trebuie să punem presiune"

Hansi Flick, înainte de Germania - România: "Mirel Rădoi face o treabă foarte bună. Trebuie să punem presiune"
Comentarii

Selecţionerul Germaniei, Hansi Flick, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că antrenorul naţionalei României, Mirel Rădoi, face o treabă foarte bună, el menţionând că formaţia sa trebuie să pună presiune pe tricolori.

“Antrenamentul de ieri m-a mulţumit foarte mult, am văzut calitate şi intensitate. Încât am decis nici să nu mai parcurgem partea a doua pe care o pregătisem pentru antrenamentul de ieri, care era în special tactică. Mirel Rădoi face o treabă foarte bună, joacă ofensiv, încearcă să construiască o echipă care joacă fotbal. Trebuie să punem presiune pe România. Am mare încredere în Kehrer, poate juca aproape oriunde în defensivă, chiar şi mijlocaş defensiv, unde activa în perioada de la tineret. Îmi place mult, concentrarea şi intensitatea lui mă impresionează. Avem 3 sau 4 variante pe postul pe care joacă Muller, e o provocare pentru titularizare, dar Thomas e un jucător extrem de important pentru noi. E o provocare să explicăm celor care nu sunt titulari alegerile noastre, dar am asigurat mereu o comunicare bună. 1-0 ar fi un rezultat pe care l-aş primi cu bucurie, sunt 3 puncte, ne ajută la calificare. Dar vrem să bucurăm suporterii şi va fi un meci frumos”, a spus Flick, potrivit frf.ro.

Echipa României va întâlni Germania, vineri, de la ora 21.45, pe Volksparkstadion din Hamburg, în etapa a VII-a a Grupei J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Afla mai multe despre: hansi flickgermaniaconferintamirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare