Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere, cuvinte superbe despre România în presa din Franţa. Ce spune despre naturalizare

Harlem Gnohere, cuvinte superbe despre România în presa din Franţa. Ce spune despre naturalizare

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere este dezamăgit că selecţionerul Coastei de Fideş - ţara din care provin părinţii săi - nu i-a dat nicio şansă, dar spune că ar veni fără nicio ezitare la naţionala României.

Harlem Gnohere şi-ar fi dorit să joace la naţionala Coastei de Fildeş, ţara de origine a părinţilor săi. Atacantul FCSB-ului spune că este dezamăgit că selecţionerul ”Elefanţilor” nu i-a dat nici măcar un semn. În schimb, vorbeşte extrem de frumos despre România şi spune că ar accepta în orice moment să fie naturalizat:

”Nu am fost niciodată contactat. Sezonul trecut, am crezut că am făcut lucruri bune şi voi fi căutat, că antrenorul se uită măcar odată dacă merit să joc la nivel internaţional. Nu s-a întâmplat. Aici, în România, să zicem că nu suntem în discuţii avansate, dar s-a vorbit despre mine să fiu chemat la naţionala României. Şi am fost foarte tentat, deoarece România mi-a deschis porţile în campionatul său, în Europa League, în Champions League. Între ghilimele, mă simt puţin îndatorat, deoarece datorită lor pot să joc aşa. Deci mă interesează selecţia la naţionala României [...] Dacă România mă cheamă înaintea ”Elefanţilor”, voi merge fără regret la naţionala României”, a declarat Gnohere pentru onzemondial.com.

Afla mai multe despre: harlem gnohereromaniacoasta de fildes 

viewscnt
Articole similare