Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere ştie de ce Gigi Becali îl ţine pe Bogdan Vintilă la FCSB: "Cum să concediezi pe cineva, atunci când eu îţi dau nişte ordine şi tu le execuţi?"

Harlem Gnohere ştie de ce Gigi Becali îl ţine pe Bogdan Vintilă la FCSB: "Cum să concediezi pe cineva, atunci când eu îţi dau nişte ordine şi tu le execuţi?"

Superliga

Comentarii

Fostul atacant al FCSB, Harlem Gnohere, s-a simţit nedreptăţit în ultima perioadă, iar contractul său cu vicecampioana României a încetat. Atacantul a vorbit, recent, despre relaţia dintre Gigi Becali şi Bogdan Vintilă.

Harlem Gnohere, ironii la adresa FCSB

Gigi Becali a recunoscut că se implică în schimbările din cadrul FCSB, iar Harlem Gnohere a evidenţiat acest aspect. Atacantul a dezvăluit că Bogdan Vintilă execută ordinele finanţatorului: „E normal că nu-l va îndepărta pe Vintilă, pentru că, tot ce zice el, Vintilă face. E normal. Cum să concediezi pe cineva, atunci când eu îţi dau nişte ordine şi tu le execuţi? Nu te pot concedia. Dar eu, personal, nu m-aş înjosi ca antrenor în faţa preşedintelui, să fac ce se face aici”, a spus Harlem Gnohere, pentru ProSport.

„Eu nu sunt supărat pe el. El ştie foarte bine ce cred eu despre el şi nu este de azi, de ieri. El ştie bine ce cred despre el. Chiar foarte bine. Nu sunt supărat. Nu pot să-l iau în considerare pe un tip care nu are cuvânt, pentru că ştii când am vorbit cu Moke a reieşit o poveste conform căreia, înainte de meciul cu Dinamo mi-a zis să slăbesc un kilogram şi joc titular. Şi erau de faţă şi antrenorii asistenţi.

Am slăbit două kilograme. Înainte de meci vine la mine şi spune «Nu joci. Am ales o altă tactică». Şi eu ce voiai să zic? Ok. Aia e. Mă antrenez toată săptămâna ca să joc titular, am vrut să demonstrez că pot juca titular, iar la final tu nu mă bagi să joc. Şi eu ştiu că nu eşti tu cel care face echipa, deci nu veni să-mi spui luni «Bizonule, pierzi un kilogram şi joci».

Cum am mai povestit şi de meciul împotriva lui Gaz Metan, când m-a scos la pauză. Nu e nici o problemă dacă mă scoţi, dar apoi te duci la presă şi spui că eu am ieşit că nu respectam tactica echipei. Eu vin la tine şi îmi spui că ai declarat asta pentru presă. Sunt nişte lucruri pe care eu nu le pot accepta”, a mai spus atacantul pentru sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliharlem gnoherefcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare