Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane, cuvinte mari pentru un coleg de la naţionala Angliei: "Printre cei mai buni din istorie"

Harry Kane, cuvinte mari pentru un coleg de la naţionala Angliei: "Printre cei mai buni din istorie"
Comentarii

Harry Kane a avut doar cuvinte de laudă şi încurajare pentru coechipierul său de la naţionala Angliei, Harry Maguire.

Golgheterul all-time al englezilor, Harry Kane, transferat în această vară de Bayern Munchen pentru 100 de milioane de euro a avut cuvinte de laudă pentru un coleg de la naţională.

Harry Maguire, fundaşul celor de la Manchester United, cumpărat de United cu 80 de milioane de euro de la Leicester City în 2019, nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor fanilor de pe Old Trafford.

Asta nu l-a oprit pe Harry Kane să-l laude înaintea duelului aprins din UEFA Champions League dintre Bayern Munchen şi Manchester United.

Atacantul a dezvăluit că îşi susţine coechipierul de la naţională în această perioadă, şi consideră că unele critici nu îşi au rostul.

Cuvinte de încurajare pentru Harry Maguire

"Harry se află sub o presiune fără rost, a fost ţinta unor critici care nu corespund cu nivelul echipei în ultimul timp. Îmi este un prieten foarte apropiat, este un tip super şi un adevărat profesionist.

Dacă stăm şi analizăm situaţia de la naţionala Angliei, el este printre cei mai buni fundaşi în istoria recenta, aş îndrăzni să spun, în întreaga istorie a ţării noastre." a spus Harry Kane, la conferinţa de presă, înaintea meciului din Champions League dintre Bayern Munchen şi Manchester United.

"Asta este sportul pe care îl practicăm, eşti criticat peste tot, pe reţelele de socializare, etc. Dar, cunoscându-l, toate aceste lucruri îl vor determina să muncească mai mult şi să-şi ridice nivelul, să rămână concentrat.

Suntem alături de el, noi, drept echipă naţională, ştiu deja că selecţionerul îl susţine." a continuat Kane.

"Mereu va exista zgomot în jurul jucătorilor, cel mai important lucru este să construim un nucleu puternic în echipa noastră, este cel mai important factor în meciurile mari şi în competiţiile mari." a încheiat Harry Kane.

Afla mai multe despre: harry kaneharry maguiremanchester united 

viewscnt
Articole similare