Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard nu e singurul galactic! "Transferul e deja făcut! Florentino Perez îi caută casă în Madrid!”. Afacerea de SUTE de MILIOANE

Hazard nu e singurul galactic! "Transferul e deja făcut! Florentino Perez îi caută casă în Madrid!”. Afacerea de SUTE de MILIOANE

Real Madrid

Comentarii

Jurnalistul Marcos Garcia de la Diario Gol anunţă astăzi că Eden Hazard nu va fi singurul mare transfer pregătit de Real Madrid pentru această vară.

Real Madrid mută serios pe piaţa transferurilor la finalul sezonului. După o stagiune compromisă, în care a schimbat doi antrenori pentru a reveni la Zinedine Zidane, Florentino Perez este decis să-i facă antrenorului său preferat toate capriciile.

Pe lângă Eden Hazard, fotbalistul pe care Zidane şi-l doreşte cel mai tare, Florentino Perez este aproape să dea o nouă lovitură, susţine sursa citată.

Transferul lui Paul Pogba la Real Madrid este doar o chestiune de timp. Englezii chiar susţin că internaţionalul francez a discutat cu Eden Hazard despre viitorul lor comun: Real Madrid.

Hazard îl va costa pe Florentino Perez 110 milioane de euro, iar în iunie va semna un contract pe 5 sezoane. ”Totul este parafat” anunţă Diario Gol. Dar nu este singura veste bună pentru fanii blanco. Real Madrid pregăteşte 120 de milioane de euro pentru Paul Pogba şi un salariu de 16.5 milioane de euro pe an. În total, în cei 6 ani de contract cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, Pogba va încasa aproape 100 de milioane de euro, ceea ce face ca transferul său să o coste pe Real Madrid 220 de milioane, fără taxele aferente pe care le va plăti statului spaniol.

Diario Gol dă ca sigura informaţia şi anunţă că Florentino Perez deja îi caută o casă de lux francezului în cartierul rezidenţial La Finca, acolo unde va locui şi Eden Hazard şi acolo unde Cristiano Ronaldo are încă o casă pe care a plătit 20 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: paul pogbareal madrideden hazardflorentino perez 

viewscnt
Articole similare