Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hector Bellerin şi-a atras simpatia femeilor din toată lumea. Mesajul postat prin care îşi exprimă dezacordul faţă de legea strictă împotriva avorturilor

Hector Bellerin şi-a atras simpatia femeilor din toată lumea. Mesajul postat prin care îşi exprimă dezacordul faţă de legea strictă împotriva avorturilor

Diverse

Comentarii

Jucătorul spaniol al echipei Arsenal Londra, Hector Bellerin, i-a îndemnat pe oamenii de fotbal să îşi arate dezacordul faţă de legea strictă împotriva avortului, promulgată zilele trecute în Alabama.

“Am vrut să văd dacă se pronunţă cineva din domeniul nostru în privinţa legii împotriva avortului, dar cred că oamenii sunt prea speriaţi. Aceasta nu este doar o problemă pentru femei, ci pentru toţi oamenii. Luptăm pentru egalitate, iar bărbaţii ar trebui să lupte în acest caz, nu să se ferească, a notat Bellerin pe Twitter, potrivit The Guardian.

Fotbalistul a atras reacţii pozitive, dintre cei care au răspuns apelului său, fostul jucător Ian Wright postând un gif prin care şi-a arătat susţinerea.

“Sunt absolut încântat să văd un fotbalist folosindu-şi influenţa pentru a transmite un mesaj politic pozitiv. Bravo ţie! Ar fi frumos dacă şi alţi jucători şi-ar arăta susţinerea”, a notat pe Twitter un activist LGBT, Jack D.

Guvernatoarea statului Alabama, un stat conservator în sudul Statelor Unite, a promulgat în această săptămână legea împotriva avortului cea mai strictă din ţară, un text care provoacă proteste din partea opoziţiei democrate şi unei mari părţi a societăţii americane.

Kay Ivey a promulgat miercuri un text care interzice aproape orice întrerupere voluntară de sarcină, inclusiv în caz de viol şi incest.

Afla mai multe despre: hector bellerin 

viewscnt
Articole similare