Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helle Thomsen, impresionată de fanii români din Danemarca: "Ne-am simţit ca acasă! Trebuia să fiţi acolo!"

Helle Thomsen, impresionată de fanii români din Danemarca: "Ne-am simţit ca acasă! Trebuia să fiţi acolo!"

Handbal

Comentarii

Fetele de la CSM Bucureşti au revenit în ţară victorioase după ce au trecut de Midtjylland, scor 31-26, într-un meci conând pentru Grupa 1 principală a Ligii Campionilor.

Antrenoarea Helle Thomsen s-a declarat impresionată de modul în care s-au comportat fanii români care au asistat la partida din Danemarca, dar şi de prestaţia elevelor sale.

"Cele două puncte câştigate sunt foarte importante, aşa că sunt mulţumită că ne-am întors cu două puncte în plus în România. Ar fi trebuit să fiţi acolo, a fost ceva deosebit, vrem să le mulţumim tuturor pentru că ne-am simţit ca şi cum am fi jucat acasă", a declarat Helle Thomsen.

Următoarea partidă pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor va avea loc duminică, de la 18:00, şi va fi LIVE pe Telekom Sport 1. Neagu & Co vor întâlni ocupanta locului 2 din Grupa 1, Rostov Don.

"Cred că la fiecare meci din Liga Campionilor sunt puncte extrem de importante puse în joc, aşa că sper că vom face un meci bun şi împotriva lui Rostov. Cred că au multe jucătoare valoroase, le-am analizat şi cât am stat în avion, dar şi noi avem jucătoare redutabile aşa că sper că vom face un meci bun", a mai spus antrenoarea suedeză la revenirea în ţară.

VIDEO | Surpriza de care a avut parte Cristina Neagu după meciul din Danemarca


 

Afla mai multe despre: cristina neaguthomsenhelle thomsencsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare