Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam a surprins pe toată lumea. La trei zile de la despărţirea de FCSB, fostul portar a reprezentat un alt club la tragerea la sorţi

Helmuth Duckadam a surprins pe toată lumea. La trei zile de la despărţirea de FCSB, fostul portar a reprezentat un alt club la tragerea la sorţi

Fotbal intern

Comentarii

La doar trei zile de la despărţirea oficială de FCSB, Helmuth Duckadam a fost prezent la sediul FRF pentru a reprezenta clubul UTA la tragerea la sorţi a ţintarului play-off-ului din Liga a II-a.

Însă fostul mare portar nu va ocupa o funcţie în conducerea arădenilor, însă, la cererea oficialilor clubului, Helmuth Duckadam a reprezentat UTA la tragerea la sorţi a ţintarului.

"Eu zic că am reprezentat cu succes clubul UTA, pentru că cei de la Arad şi-au dorit ca bila pe care o extrag să fie numărul 1, am reuşit acest lucru, pentru că ei sunt pe primul loc şi vor avea prima etapă cu Petrolul acasă.

Am venit eu la tragere, deoarece avioanele nu prea circulă la ora actuală şi atunci m-au rugat să vin eu, că le era mult mai greu lor să se deplaseze până la Bucureşti. Am făcut-o cu plăcere mai ales că UTA reprezintă foarte mult pentru mine. Pot spune că este o tragere bună, cele două jocuri le vor disputa acasă, primul cu Petrolul, va fi un derby. UTA are un lot bun şi cred că va promova în acest an" , a declarat Helmuth Duckadam.

 

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare