Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam îi atenţionează pe rapidişti: „Au făcut o greşeală că i-au provocat pe cei de la FCSB.. prevăd o victorie facilă”

Helmuth Duckadam îi atenţionează pe rapidişti: „Au făcut o greşeală că i-au provocat pe cei de la FCSB.. prevăd o victorie facilă”

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Rapid şi FCSB se va juca duminică, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Derby-ul din runda cu numărul 5 din Liga I va avea loc duminică şi este, fără dar şi poate, unul dintre cele mai aşteptate meciuri din noul sezon de Liga I.

Au început şicanele între cele două cluburi. Rapidiştii au dat tonul şi-au provocat pe FCSB-işti, care nu s-au lăsat mai prejos şi au răspuns. 

Cristi Săpunaru şi Alexandru Dandea au dat tonul ironiilor la adresa adversarilor, iar replica celor de la FCSB nu s-a lăsat aşteptată. De la jucători, la managerul general MM Stoica şi patronul Gigi Becali, aceştia le-au răspuns prompt giuleştenilor.

Helmuth Duckadam a vorbit despre derby-ul dintre Rapid şi FCSB şi a mărturisit: „Aştept un stadion plin, cât va permite legea. Cred că cei de la Rapid au făcut greşeli că i-au provocat pe cei de la FCSb şi prevăd o victorie facilă pentru FCSB, pentru că se vor ambiţiona şi s-a văzut în momentul în care FCSB îşi pune ambiţia şi joacă pentru echipă s-a văzut şi la meciul cu Craiova, chiar şi cu CFR. Cred că FCSB este favorită”. 

Ultimul duel între Rapid şi FCSB s-a înregistrat în februarie 2015, când formaţia de lângă Podul Grant s-a impus la limită, 1-0.

Rapid este pe locul doi în Liga I, cu 10 puncte, în timp ce, FCSB este pe locul patru, cu 8 puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbrapidhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare