Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam şi-a stabilit favorita la titlu din acest sezon: "Este o forţă. Dacă mai îmbunătăţesc un pic jocul, n-au adversar în campionat"

Helmuth Duckadam şi-a stabilit favorita la titlu din acest sezon: "Este o forţă. Dacă mai îmbunătăţesc un pic jocul, n-au adversar în campionat"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al celor de la FCSB, Helmulth Duckadam, este de părere că formaţia patronată de Gigi Becali este favorită la câştigarea titlului în acest sezon.

FCSB este lider în Liga 1 şi pare pregătită din toate punctele de vedere pentru primul titlu după şase ani. Toni Petrea şi Thomas Neubert au reuşit să readucă la echipă ceea ce se pierduse în ultimii ani: disciplina tehnico-tactică şi forma fizică de invidiat. Acest lucru este apreciat şi de fosta legendă a Stelei, Helmuth Duckadam, care o consideră pe FCSB capabilă să câştige trofeul în acest sezon. Fostul portar plusează şi este de părere că, dacă Gigi Becali nu vinde din jucători, echipa poate ajunge departe şi-n Europa, în următoarele sezoane.

"FCSB e o forţă. Eu cred că această echipă se poate compara cu echipa care a câştigat ultima dată campionatul, cu Reghecampf. Am văzut o echipă a FCSB-ului care face pressing şi în minutul 91, deci sunt foarte bine pregătiţi fizic. Eu cred că dacă mai îmbunătăţesc un pic jocul, nu au adversară în campionat.

E o echipă cu jucători foarte buni şi tineri. Cred că, dacă lotul rămâne împreună încă un an sau doi, va face surprize frumoase în Europa. Dacă nu pleacă nimeni, atunci cred că vom avea din nou şanse să urcăm în Europa pe o poziţie cât mai bună. FCSB e favorită la titlu. E pe primul loc, are o diferenţă de trei puncte, jocul arată bine, iar jucătorii par să fi trecut de acele probleme pe care le-au avut cu Covid-19. Dacă nu intervine nimic, FCSB are prima şansă la titlu", a declarat Duckadam pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare