Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam va ocupa o nouă funcţie după ce a plecat de la FCSB. Anunţ oficial: cu ce se va ocupa "eroul de la Sevilla"

Helmuth Duckadam va ocupa o nouă funcţie după ce a plecat de la FCSB. Anunţ oficial: cu ce se va ocupa "eroul de la Sevilla"

Fotbal intern

Comentarii

Peluza Nord, care a revenit alături de FCSB, va înfiinţat, prin Gheorghe Mustaţă şi Virgil Boglea, Liga Suporterilor, iar alături le va fi şi Helmuth Duckadam (61 de ani), din postura de preşedinte de onoare. "Eroul de la Sevilla" tocmai şi-a dat demisia din aceeaşi postură pe care o ocupa la FCSB, de zece ani.

Ultraşii FCSB vor înfiinţa Liga suporterilor, iar Gheorhge Mustaţă şi Virgil Boglea vor susţine, miercuri, 17 iunie, o conferinţă de presă în cadrul căreia vor anunţa înfiinţarea asociaţiei. Interesant este că Mustaţă şi Boglea l-au atras alături de ei şi pe Helmuth Duckadam (61 de ani), unul dintre oamenii care susţin în continuare clubul lui Gigi Becali (61 de ani) în războiul cu CSA Steaua.

Astfel, Duckadam va ocupa o nouă funcţie onorifică, după ce a fost preşedintele de onoare al FCSB timp de zece ani, din 2010 şi până pe 14 iunie 2020. În plus, în afara lui Duckadam, suporterii FCSB au anunţat că vor exista anumite surprize în ceea ce priveşte membrii de onoare.

Helmuth Duckadam şi-a anunţat, pe 14 iunie, demisia de la FCSB, după ce anunţat că a fost marginalizat în club şi s-a încercat îndepărtarea sa.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamliga suporterilorfcsbgheorghe mustata 

viewscnt
Articole similare