Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Hey, Lovin!" Un moment incredibil cu David Beckham dezvăluit de fostul stelist: "A fost superb"

"Hey, Lovin!" Un moment incredibil cu David Beckham dezvăluit de fostul stelist: "A fost superb"

Special

Comentarii

Florin Lovin a rememorat unul dintre cele mai interesante momente din cariera sa, petrecut în sezonul 2006-2007 al Ligii Campionilor, când Steaua a întâlnit-o pe Real Madrid, grupare la care evolua şi David Beckham.

Fostul închizător nu a încercat să obţină tricoul starului englez după meciul de la Bucureşti, însă a obţinut doar o promisiune pentru partida de pe Santiago Bernabeu. Aici, Lovin nu a mai avut curajul să-i ceară din nou tricoul, însă a avut parte de o surpriză.

"Cu Beckham a fost super interesant! Pentru ca în meciul de pe Ghencea eu am jucat din primul minut, el a fost rezervă. A intrat prin minutul 70 şi i-am spus după un fault 'David, mi-ar face o mare plăcere să am tricoul tău, sunt colecţionar de tricouri'. Mi-a zis că îi pare rău, nu poate să mi-l dea, pentru că i l-a promis unui copil, cu care a ieşit de mână pe teren, înainte de meci! Şi mi-a zis să vorbim pe Bernabeu! Bine, am luat-o aşa ca pe o… aşa o... Nişte vorbe ca să scape de mine, să spună, aşa spune la toată lumea, m-am gândit. Însă, pe Bernabeu, am fost amândoi pe bancă, eram la încălzire, ţin minte şi voiam să-l abordez, dar parca mi-era ruşine: 'Bă, nu pot sa-i spun iar acum! Să nu uiţi să-mi dai tricoul'

Am intrat amândoi pe teren în minutul 70, iar la final noi ne-am dus să ne salutăm suporterii noştri, care îmi amintesc că erau foarte mulţi, vreo 20.000.



Şi cand sa intru pe tunel, îmi spune: 'Hey, Lovin!' Aud o voce, aşa: Hey, Lovin! Când mă-ntorc, super suprins, el se dezbracă şi spune: 'Come on, take it!' si eu, na, eram blocat total. Şi dau sa plec!

I-am zis 'Thanks'şi să plec! Şi el: 'Hey'. Eu: 'What?', 'Give me yours!' Şi-am fost super… În fine, ne-am întâlnit sus, am mai discutat un minut, ne-am, ne-am pupat pe obraz şi cam asta a fost. Dar a fost un moment superb pentru mine, să vad fotbalişti imenşi, de o modestie incredibilă!

N-avea fiţe deloc şi chiar nu mă aşteptam să strige după mine şi să mi-l dea şi să mi-l mai şi ceara pe al meu, a fost un moment superb!"
, a povestit Lovin pentru eusunt12.ro.

Afla mai multe despre: florin lovinfcsbbeckham 

viewscnt
Articole similare