Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, 800.000. Adversarul României de la EURO 2024, 25 de milioane de euro. Atletico Madrid, sumă uriaşă pentru un puşti de 18 ani

Horaţiu Moldovan, 800.000. Adversarul României de la EURO 2024, 25 de milioane de euro. Atletico Madrid, sumă uriaşă pentru un puşti de 18 ani

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a plătit 800.000 de euro pentru Horaţiu Moldovan, dar s-a înţeles pentru transferul unui puşti de 18 ani, în schimbul căruia va investi 25 de milioane de euro.

Atletico Madrid a anunţat, în mod oficial, obţinerea serviciilor portarului român Horaţiu Moldovan.

Clubul de pe Wanda Metropolitano l-a adus pe titularul naţionalei României cu 800.000 de euro, valoarea clauzei de reziliere a lui Moldovan cu Rapid.

Atletico aduce un mijlocaş belgian în vârstă de 18 ani

Dacă pentru fotbalul românesc această sumă este una importantă, pentru fotbalul european, mai ales pentru un club ca Atletico Madrid, este una considerată derizorie.

Ca o comparaţie, formaţia madrilenă este foarte aproape să investească până la 25 de milioane de euro pe Arthur Vermeeren, conform celor de la GvA.

Vermeeren este un mijlocaş central belgian în vârstă de numai 18 ani, care joacă în prezent la Royal Antwerp, în campionatul din ţara natală.

Acesta este cotat la 30 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com, în timp ce Horaţiu Moldovan, cea mai recentă noutate a lui Atleti, valorează 2,6 milioane de euro.

Arthur Vermeeren evoluează la nivel de seniori din vara anului 2022, atunci când a ajuns la Royal Antwerp, formaţie pentru care a jucat de 66 de ori şi a reuşit trei goluri şi opt pase decisive şi a câştigat titlul în sezonul trecut.

Tânărul mijlocaş este deja şi internaţional belgian. A debutat la 13 octombrie 2023 în naţionala Belgiei, în preliminariile pentru EURO, iar la 15 noiembrie, a fost integralist într-un amical.

Astfel, Vermeeren va face parte din lotul Belgiei la Campionatul European din vară, susţine presa belgiană. Prin urmare, va fi adversarul României, implicit şi al lui Moldovan, la turneul din Germania.

Afla mai multe despre: atletico madridhoratiu moldovaneuro 2024la ligaarthur vermeeren 

viewscnt
Articole similare