Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, mesaj special pentru Diego Simeone după meciul cu Columbia: „Am nevoie!”

Horaţiu Moldovan, mesaj special pentru Diego Simeone după meciul cu Columbia: „Am nevoie!”

Echipa națională

Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost titular în amicalul jucat de România la Madrid, în compania naţionalei din Columbia.

Horaţiu Moldovan a avut un mesaj clar pentru Diego Simeone după înfrângerea cu Columbia

Imediat după meci, goalkeeper-ul echipei naţionale a avut un mesaj pentru Diego Simeone, celebrul antrenor al lui Atletico Madrid. Românul speră să prindă minute şi în poarta echipei din Spania, mai ales că turneul final din Germania se apropie, iar selecţionerul Edi Iordănescu are nevoie de cei mai în formă jucători.

„M-am simţit bine, ştim cu toţii, e un stadion extraordinar. Sper să urmeze şi primul meci la echipa de club, am nevoie de minute. Merg şi muncesc cât de mult pot şi să-mi aştept şansa.

(n.r. simţi presiune din partea selecţionerului că nu joci la Atletico?) Normal că simt o presiune, e normal să ne ceară să jucăm la echipele de club, pentru că asta e cel mai important. Eu, după cum ştiţi, am un portar foarte bun, poate cel mai bun din lume, în faţa mea. Sper să-mi vină şansa şi să profit de ea”, a spus Moldovan, potrivit as.ro.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Viorel Moldovan a răbufnit după România - Columbia 2-3: „Am fost depăşiţi la toate capitolele!”

Fostul mare atacant s-a declarat dezamăgit de prestaţia „tricolorilor” lui Edi Iordănescu, pe care i-a văzut surclasaţi de sud-americani la toate capitolele. Totuşi, Vio Moldovan este conştient de valoarea adversarului întâlnit, scoţând în evidenţă calitatea impresionantă a naţionalei din Columbia.

„A fost mult prea puţin pentru cum ar trebui să arătăm la un Campionat European. Dar mai este timp să ne punem la punct. Aşteptăm să vedem un alt nivel la echipa naţională. Acum am avut în faţă un adversar foarte bun care ne-a depăşit la toate capitolele.

Până la urmă, a fost un test foarte bun, împotriva unui adversar care este într-o formă foarte bună în momentul de faţă. E o echipă care practică un fotbal de foarte mare calitate, cu viteză, tehnică. Dar mi-ar fi plăcut ca acum să fi fost noi cei în galben”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanechipa nationaladiego simeoneatletico madrid 

viewscnt
Articole similare