Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul "rebel" de la CFR Cluj, o variantă pentru Gigi Becali? Reacţia patronului de la FCSB: "Îmi place"

Jucătorul "rebel" de la CFR Cluj, o variantă pentru Gigi Becali? Reacţia patronului de la FCSB: "Îmi place"

FCSB

Comentarii

Panagiotis Tachtsidis, mijlocaşul grec al celor de la CFR Cluj, va părăsi cel mai probabil formaţia ardeleană, în această vară.

După un singur sezon petrecut în Gruia, Panagiotis Tachtsidis este pregătit de un nou capitol în cariera sa, după experienţe în ţara sa natală, Grecia, Italia, Arabia Saudită şi Anglia.

Întrebat despre un potenţial interes pentru experimentatul mijlocaş grec, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit un răspuns clar, nu e loc de Tachtsidis la FCSB, în condiţiile lotului actual, cât şi a venirilor care vor urma în această vară.

Panagiotis Tachtsidis, o variantă la FCSB?

Deşi îl consideră un jucător valoros cu o serie de calităţi peste media din Superliga, Gigi Becali consideră faptul că Tachtisidis nu străluceşte la capitolul fizic, cât şi cel al vitezei de joc, caracteristici cruciale pentru orice jucător în viziunea patronului de la FCSB.

Becali consideră că variantele Olaru, Şut, Lixandru şi Edjouma sunt suficiente, iar un transfer al lui Panagiotis Tachtsidis nu ar reprezenta o variantă de luat în calcul pentru Gigi Becali.

"Şapte, opt jucători iau, din România, din străinătate, neapărat. Îmi place Tachtsidis, dar la mine e alt fotbal. Aşa îmi place şi Bauza, dar pentru trei floricele, nu, că e luptă la mine.

Nu pleacă Olaru, în locul lui Olaru să-l iau, în locul lui Tănase să-l iau? Pe Şut şi Lixandru nu-i schimbă nimeni pe acolo, mai e Baba, mai vine şi Edjouma, ce să fac cu Tachtsidis? Am nevoie la mijloc de forţă, putere.", a declarat Gigi Becali, la palat, după victoria echipei sale, FCSB, în faţa formaţiei Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: gigi becalipanagiotis tachtsidiscfr clujsuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare