Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-a cerut lui Guardiola să-l scoată de pe teren”. Momentul în care antrenorul lui Manchester City a fost luat prin surprindere

”I-a cerut lui Guardiola să-l scoată de pe teren”. Momentul în care antrenorul lui Manchester City a fost luat prin surprindere

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland (23 de ani) a fost criticat după returul dintre Manchester City şi Real Madrid, unul în urma căruia campioana Europei nu-şi va mai putea apăra trofeul cucerit anul trecut.

Manchester City a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor. După 3-3 la Madrid cu Real, a fost remiză la returul de pe ”Etihad”, 1-1, iar la loviturile de departajare, campioana Europei a fost învinsă cu 3-4.

Haaland, criticat după un nou meci fără gol marcat

Erling Haaland, cel care trebuia să fie principalul pericol pentru poarta spaniolilor, a făcut un meci şters, cu toate că a lovit bara în prima repriză. 

Iar la finalul celor 90 de minute, atacantul norvegian a fost schimbat. Nu a mai jucat în cele 30 de minute suplimentare de prelungiri.

În locul său a fost introdus Julian Alvarez, iar campionul mondial a fost şi cel care a executat prima lovitură de departajare a lui Manchester City. La fel ca în finala cu Franţa, argentinianul a marcat de la punctul cu var.

Iar după eliminarea ”cetăţenilor” din Liga Campionilor, Haaland a fost ”mitraliat” de presa engleză, care a notat că vârful lui Pep Guardiola a fost din nou şters într-un meci mare, la fel cum a făcut şi în duelurile cu Liverpool (1-1) şi Arsenal (0-0) din Premier League.

”Încă un meci mare, încă un joc în care Haaland nu se poate impune. A căzut îngrozitor sub aşteptări, iar în patru meciuri împotriva lui Real, unde ar fi destinat să ajungă într-o bună zi, nu a arătat nimic.

Haaland a fost încătuşat de Antonio Rudiger. Nu a putut să-şi desfăşoare jocul, iar după 90 de minute i-a cerut lui Guardiola să-l scoată de pe teren”, au scris cei de la GOAL.

Cotat la 180 de milioane de euro, Erling Haaland a jucat 92 de meciuri şi a livrat 83 de goluri şi 15 pase decisive de când joacă la Manchester City.

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester cityliga campionilor 

viewscnt
Articole similare