Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a plăcut cu adevărat sau e strategie pentru Europa League? Anunţul făcut de Becali după 3-3 cu Dinamo: ”Nu mai zic nimic până joi”

I-a plăcut cu adevărat sau e strategie pentru Europa League? Anunţul făcut de Becali după 3-3 cu Dinamo: ”Nu mai zic nimic până joi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a ferit să-şi critice fotbaliştii după derby-ul cu Dinamo, iar strategia patronului de la FCSB este legată de următorul meci din Europa League pe care echipa lui Dică îl va disputa în această săptămână.

Patronul FCSB-ului nu vrea să agite şi mai mult apele la echipă şi să pună şi mai multă presiune după începutul slab de campionat, aşa că îşi menajează oamenii pentru a nu avea surprize neplăcute şi în Europa League.

Până joi, nu mai zic nimic. Ce e 2-0? Îţi da imediat două goluri, prelungiri, 11 metri şi te scoate Rudar. Dacă eu nu îmi văd de treaba mea şi critic pe alţii, o să vezi cum mă pedepseşte Dumnezeu”, a spus Becali, la Pro X.

Dacă i-a bătut cu 1-0 la ei acasă, cred că nu e echipa de speriat nici Hajduk. Aş vrea însă să jucăm cu bulgarii, cu Slavia Sofia. Sunt mari, uşor de eliminat din joc. Avem jucători tehnici, nu îmi fac probleme. În play-off îmi fac probleme”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsbdinamorudareuropa leaguegigi becali 

viewscnt
Articole similare