Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-am oferit mai mulţi bani”. L-a vrut cu disperare pe Drăguşin, dar românul a preferat-o pe Tottenham: ”Nu mă supăr”

”I-am oferit mai mulţi bani”. L-a vrut cu disperare pe Drăguşin, dar românul a preferat-o pe Tottenham: ”Nu mă supăr”

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) a ales-o pe Tottenham în această iarnă în detrimentul altor cluburi importante care voiau să îl transfere pe fundaşul român.

Drăguşin, dorit de campioana Italiei. Românul a preferat să ajungă în Premier League

Radu Drăguşin a ajuns în această iarnă de la Genoa la Tottenham. Transferul românului a costat-o pe gruparea din Londra până la 30 de milioane de euro, cu toate bunusurile incluse.

Dar pe lista de cluburi care îl voiau pe internaţionalul român mai erau, printre altele, şi Bayern Munchen şi Napoli. Patronul campioanei din Italia, Aurelio De Laurentiis, a recunoscut încă o dată că oferta sa financiară pentru Drăguşin era mai presus decât ce îi oferea Tottenham.

Dar omul de afaceri a recunoscut că nu putea lupta cu dorinţa jucătorului, care îşi dorea cu orice preţ să ajungă în Premier League, campionatul său preferat.

"Sunt cluburi cu nume mai important, care atrag mai mult şi nu mă supăr niciodată din cauza asta. Lui Drăguşin i-am oferit mai mulţi bani decât Tottenham, dar a preferat Anglia.

A preferat Tottenham chiar şi în detrimentul lui Bayern. Nu te poţi lupta cu dorinţa", a declarat De Laurentiis, potrivit Tuttomercatoweb.

Totodată, finanţatorul celor de la Napoli, Aurelio De Laurentiis, a vorbit şi zilele trecute despre dorinţa sa de a-l aduce pe Radu Drăguşin la Napoli, dorinţă care, însă, nu s-a mai realizat.

De când a ajuns la Tottenham, fundaşul român de 22 de ani a evoluat în trei meciuri de Premier League, de fiecare dată întrând pe final.

Afla mai multe despre: radu dragusinnapolitottenhamserie apremier leaguestranieri 

viewscnt
Articole similare