Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iancu, gest şocant în Chindia - Hermannstadt! Kovacs, chemat să-l elimine, deşi fusese schimbat cu câteva secunde înainte | VIDEO

Iancu, gest şocant în Chindia - Hermannstadt! Kovacs, chemat să-l elimine, deşi fusese schimbat cu câteva secunde înainte | VIDEO

Hermannstadt​

Comentarii

Atacantul lui Hermannstadt, Gabi Iancu (28 de ani), a fost eliminat în meciul din deplasare cu Chindia Târgovişte, după un gest stupid făcut la schimbare, în dreptul băncilor tehnice.

VIDEO | Gabi Iancu şi-a pierdut cumpătul în Chindia - Hermannstadt! Szabolcs Kovacs a fost chemat ca să-l elimine

Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt, meci important din lupta pentru evitarea de la retrogradare, a început la 15:00, la Ploieşti, şi s-a încheiat 2-1 pentru sibieni,  în direct pe Orange Sport 1 şi Orange Sport. 

La acest meci au fost delegaţi: Szabolcs Kovacs, la centru, Alexandru Cerei, Adrian Vornicu, Robert Avram, în camera VAR au fost Horaţiu Feşnic şi Sorin Vădana, iar observatori au fost Costin Toma şi Ion Marin. 

În minutul 79, centralul Szabolcs Kovacs a validat un gol al sibienilor, dar a avut nevoie de intervenţia VAR, la un balon intrat vizibil în poartă. 

Cu câteva minute înainte ca echipa lui Marius Măldărăşanu să preia conducerea cu 2-1, un moment stupid a avut loc, iar protagnosist a fost Gabi Iancu. 

Atacantul lui Hermannstadt a fost schimbat în minutul 90, cu Babic, iar fostul atacant de la Viitorul şi FCSB a izbucnit. 

Pe drum spre banca de rezerve, imediat cum a părăsit terenul, Gabi Iancu a înjurat "cu sete" spre o persoană din dreptul tribunei, chiar sub privirea celui de-al patrulea arbitru şi a observatorilor. 

Gestul său nu a fost trecut cu vederea, întrucât centralul Szabolcs Kovacs a fost chemat ca să-l elimine, pentru cuvintele greu de reprodus, dar care au fost surprinse de camerele prezente la stadionul din Ploieşti. 

Acum, atacantul lui Hermannstadt riscă cel puţin două etape de suspendare pentru ieşirea necontrolată din dreptul băncilor de rezerve.

În echipa lui Marius Măldărăraşanu, Gabi Iancu este un om important, iar de la sosirea sa a bifat şapte meciuri, un gol şi o pasă decisivă. 

Pe finalul lunii februarie, Gabi Iancu s-a supărat pe fratele lui Szabolcs Kovacs, Istvan Kovacs, pentru o fază controversată din Hermannstadt - U Cluj 0-1.

Gabi Iancu a prezentat scuze

"Am greşit, am cedat, îmi cer scuze. Sper să nu primesc multe etape. Sunt jucători care înjură arbitrii pe teren şi nu primesc (n.r. - roşu). Am greşit, nu spun că n-am greşit, n-am cedat de multe ori în carieră să spun ceva înapoi, dar e pe fond de oboseală", a spus Gabi Iancu, imediat după meciul în care a fost eliminat. 

VIDEO | Rezumat Chindia Târgovişte - Hermannstadt 1-2, în Superligă

 

Afla mai multe despre: gabi iancuszabolcs kovacsgabi iancu injurachindia hermannstadt 

viewscnt
Articole similare