Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi ar putea pleca de la Alaves, în această iarnă!

Ianis Hagi ar putea pleca de la Alaves, în această iarnă!

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, în vara recent încheiată, însă ar putea schimba din nou echipa din iarna următoare.

Rangers a rămas, recent, fără antrenor, după ce Michael Beale a fost demis. Clubul poartă mai multe discuţii în aceste zile pentru a-l înlocui, însă, pentru moment nu există nicio pistă concretă.

  • Se vorbeşte despre Frank Lampard, Kevin Muscat şi Oliver Glasner.

Se întoarce Ianis Hagi la Rangers?

Britanicii de la ”Daily Record” anunţă că Ianis Hagi ar putea să se întoarcă la Rangers în iarnă, mai ales după ce Michael Beale a fost îndepărtat.

Urmaşul lui Beale va avea ultimul cuvânt, însă evoluţiile din ce în ce mai bune ale lui Ianis Hagi i-au făcut atenţi pe şefii lui Rangers, care se gândesc şi la această variantă.

Antrenorul celor de la Deportivo Alaves, Luis Garcia, este mulţumit de jocul lui Ianis Hagi, care se află într-un progres evident. Singurul lucru care îi lipeşte fotbalistului român, în acest moment, sunt golurile sau pasele decisive.

Ianis Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves pentru un sezon, fără opţiunea unui transfer definitiv. Aşadar, fotbalistul s-ar întoarce oricum la Rangers din vară. 

Rămâne de văzut dacă scoţienii vor apela la bunăvoinţa spaniolilor de la Alaves pentru a-l readuce pe Ibrox Park din iarnă.

Ianis Hagi pare că devine un jucător de bază la Alaves, aşa că nu va fi deloc uşor pentru scoţieni pentru a-l readuce acasă.

  • 4.000.000 este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de.
  • 5 meciuri a bifat Ianis Hagi la Alaves, cu un total de 219 minute, fără goluri sau pase decisive.

Afla mai multe despre: michael bealeianis hagirangersdeportivo 

viewscnt
Articole similare