Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi din nou decisiv. Ce a spus decarul Viitorului la finalul partidei cu Hermannstadt

Ianis Hagi din nou decisiv. Ce a spus decarul Viitorului la finalul partidei cu Hermannstadt

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa AFC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ianis Hagi, în minutul 29 din penalty.

La finalul partidei, Ianis a explicat: ”Suntem într-un moment bun, avem două victorii la rând, dar urmează un test dificil la Craiova. Sperăm să o ţinem tot aşa”.

Despre penalty-ul transformat în minutul 29, Hagi a spus: ”M-am uitat la portar şi am încrcat să dau în partea opusă faţă de cum se arunca el. Sunt fericit că am marcat, dar şi mai fericit că am obţinut trei puncte”.

Ianis simte că se află într-o formă bună şi a discutat şi despre un eventual transfer de la Viitorul: ”Sunt într-o formă bună, am jucat bine şi la naţională însă aici contează mult să joci pentru echipă. Când o faci, reuşitele vin sigur, pentru că e vorba de un joc colectiv. Am semnat un nou contract cu Viitorul pe 5 ani. Sunt foarte fericit aici şi de aceea m-am şi întors. Echipa asta îmi dă încredere, deocamdată îmi merge bine, dar cred că orice copil din Academia noastră îşi doreşte să facă pasul spre o echipă mare. Le mulţumesc însă celor de aici ca îmi dau încredere” a explicat Hagi Junior.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare