Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, dorit de un club de tradiţie din Spania! Fiul „Regelui” are şanse mici să mai continue la Rangers

Ianis Hagi, dorit de un club de tradiţie din Spania! Fiul „Regelui” are şanse mici să mai continue la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) este dorit de Espanyol, formaţie de tradiţie din Spania care a retrogradat sezonul precedent în liga a doua.

Ianis Hagi, dorit de un club de tradiţie din Spania! Fiul „Regelui” are şanse mici să mai continue la Rangers

Catalanii vor să se reîntoarcă pe prima scenă fotbalistică, motiv pentru care vor să îşi întărească lotul în această vară. Soluţia gândită? Ianis Hagi.

Potrivit presei din Spania, internaţionalul român este văzut ca un înlocuitor perfect pentru starul echipei, spaniolul Nico Melamed. Acesta e dorit cu insistenţă de Sevilla, iar Espanyol ar rămâne descoperită.

De cealaltă parte, Ianis Hagi nu se simte excelent la Rangers, acolo unde a fost doar rezervă neutilizată în primul meci de campionat din noul sezon, 0-1 cu Kilmarnock. Michael Beale, antrenorul lui Rangers, nu a apelat la serviciile românului, iar şansele ca el să continue pe Ibrox sunt destul de mici.

Ianis Hagi are noi probleme la Rangers! Cum îl va afecta ultima decizie a antrenorului

Presa din Marea Britanie a dezvăluit că Michael Beale vrea să schimbe tactica, iar noul sistem implementat nu îl va avantaja pe Ianis Hagi.

"Este imperativ să precizăm că îndoielile legate de viitorul său nu au legătură cu abilităţile de necontestat ale românului, însă se află în faţa unei concurenţe puternice pentru minute în sezonul următor.

E de aşteptat ca Beale să alinieze formaţia în sistemul 4-3-1-2, aşa cum a făcut-o spre finalul sezonului, iar Rangers dispune de mulţi mijlocaşi ofensivi, cea mai bună poziţie a lui Hagi.

În timp ce calităţile lui Hagi sunt potrivite rolului unui decar în sistemul preferat de Beale, românul ar putea uşor juca numărul 8 în meciurile în care Rangers e de aşteptat să domine. Cu toate astea, lotul este supraîncărcată pe cele două poziţii, iar asta creează o problemă pentru Hagi.

Hagi posedă abilităţile de a concura pentru postul de titular, iar un pre-sezon complet va fi esenţial în acest sens, pentru a-şi construi forma fizică, după ce a ratat aproape un an din cauza accidentării", scriu cei de la rangersreview.co.uk.

Afla mai multe despre: ianis hagiespanyolspania 

viewscnt
Articole similare