Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, după victoria superbă cu Croaţia: ”Vrem să facem din nou o ţară întreagă mândră”. Discursul emoţionant al lui Rădoi susţinut la şedinţa tehnică

Ianis Hagi, după victoria superbă cu Croaţia: ”Vrem să facem din nou o ţară întreagă mândră”. Discursul emoţionant al lui Rădoi susţinut la şedinţa tehnică

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi spune că România U21 avea nevoie de o asemenea victorie la EURO 2019. ”Tricolorii” mici s-au impus cu 4-1 în faţa Croaţiei, în debutul la Campionatul European.

România a reuşit o victorie mare cu Croaţia, scor 4-1, în primul meci de la Campionatul European de Tineret. Ianis Hagi, marcatorul golului doi, spune vă această victorie oferă jucătorilor moral pentru partidele cu Anglia şi Franţa. Ianis a dezvăluit şi ce le-a transmis Mirel Rădoi când România a trecut în avantaj: să joace în continuare la aceeaşi intensitate.

”Nu mă întrebaţi de pariuri, că nu mă pricep. Suntem fericiţi că am început cu dreptul, era foarte important, asta ne-am dorit, să câştigăm primul meci şi după aceea să luăm meciul cu Anglia. Să continuăm parcursul bun pe care l-am avut în aceşti doi ani şi să facem o ţară întreagă mândră din nou.

(S-a strigat Hagi, Hagi) Mereu joc pentru suporteri. E o mândrie când îi vezi în tribună şi te susţin, nu numai pe mine, toată echipa. Sunt alături de noi indiferent unde ne aflăm, e un sentiment aparte, foarte frumos. (Că s-au bucurat ca şi cum ar fi câştigat trofeul) Ne-am bucurat alături de suporteri, pentru că au venit şi era normal să stăm şi alături de ei. Nu cred că eram normal să mergem să aplaudăm de două ori în stânga şi de două ori în dreapta şi după aceea că mergem la vestiare. Suntem fericiţi că vin, suntem fericiţi că îi facem mândri. O victorie bună, dar mai avem de muncit. Este doar prima victorie şi avem un drum lung de parcurs aici.



(Despre momentul în care i s-a cântat imnul) E un sentiment unic, nu poate fi descris.

(Despre Rădoi) Chiar şi înainte ne-a spus, la şedinţa tehnică, că ar da orice să aibă măcar acel minut, cât cântăm imnul, să fie lângă noi şi după să se ducă pe bancă.

(Dacă l-a văzut pe tatăl său în tribună) Ştiam unde stă familia, că ştiu că sunt vreo 30 de persoane. Pe tata nu l-am văzut, dar pe mama am văzut-o şi m-am dus la ea.

(Despre penalty) George era pe listă, eu eram al doilea. I-am spus că el obţinuse penalty-ul şi că în fotbal se spune că cine obţine penalty-ul să nu bată. Dar sunt fericit că a marcat, practic ”nouarii” pentru asta trăiesc, asta fac, asta muncim noi toată echipa, să îi aducem mingi să marcheze şi mă bucur foarte tare pentru George. El e primul pe listă şi are prioritate să bată penalty.

(Cum e VAR-ul?) Ciudat, dar frumos, deocamdată. Aşteptţi, aştepti, dar e bine că se iau deciziile corecte. Asta e cel mai important în fotbal. Nu se mai iau decizii greşite”,
a declarat Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagiromaniacroatia 

viewscnt
Articole similare