Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, luat în vizor de unul dintre colegii de la Glasgow Rangers. "Va trebui să stea la rând"

Ianis Hagi, luat în vizor de unul dintre colegii de la Glasgow Rangers. "Va trebui să stea la rând"

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers, weekend-ul recent încheiat, în egalul cu Aberdeen, scor 0-0. Cu toate acestea, unul dintre colegii săi s-a oferit să-l ajute cu adaptarea, dar în acelaşi timp îl sfătuieşte să nu-şi uite locul în echipă.

Fundaşul stânga croat, Borna Barisic, a fost informat de scoţieni de faptul că Ianis Hagi este un foarte bun executant de faze fixe, însă acest lucru nu l-a intimidat pe experimentatul jucător al lui Steven Gerrard, care a oferit o replică pe măsură. "Am auzit că bate bine loviturile libere, însă va trebui să stea la rând", i-a transmis specialistul fazelor fixe de pe Ibrox.

În acelaşi rând, fotbalistul internaţional croat a recunoscut că a avut o conversaţie cu Ianis şi că i-a transmis tot suportul său moral, în caz de nevoie. În acelaş timp, Barisic l-a asigurat pe Ianis că are mult de muncă la Glasgow şi i-a sugerat de unde să înceapă.

"I-am spus deja lui Ianis, cum au făcut-o şi ceilalţi, dacă are nevoie de ajutor să îl ceară. Dacă vrea să vorbim despre fotbal, îi pot da toate sfaturile pe care le doreşte. Nu ştiu foarte multe despre Ianis. L-am văzut puţin în meciul contra Croaţiei, de la Europeanul de Tineret din 2019, deoarece colegul Katic şi mai mulţi prieteni jucam pentru Croaţia. Sunt prea tânăr să-mi amintesc de tatăl său, dar am auzit că a fost fantastic. Pentru mine, partea mentală este foarte importantă. Când eşti tânăr, nu ai caracterul format. Trebuie să ştie că aici toate meciurile trebuie câştigate. Şi trebuie să ştie faptul că, fotbalul scoţian nu este unul tocmai unul frumos, este mult mai agresiv şi trebuie să se obişnuiască cu acest lucru. Toată lumea ştie, iar eu m-am schimbat odată cu venirea în Scoţia şi o recunosc. Nu e greu de observat acest lucru. Totul s-a schimbat - caracterul, mentalitatea, psihicul", a declarat Borna Barisic, potrivit DailyRecord.

Afla mai multe despre: barisichagi 

viewscnt
Articole similare