Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, o nouă prestaţie solidă în Scoţia. Ce notă a primit românul, în urma victoriei 1-0 cu Kilmanrock

Ianis Hagi, o nouă prestaţie solidă în Scoţia. Ce notă a primit românul, în urma victoriei 1-0 cu Kilmanrock

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers în meciul de astăzi, împotriva Kilmanrock. Românul a avut o prestaţie bună, chiar dacă nu a reuşit să contribuie decisiv cât i-ar fi plăcut. Echipa sa a reuşit totuşi să se impună cu 1-0 şi să mărească diferenţa dintre ei şi Celtic la 21 de puncte. Hagi a fost scos în minutul 80, fiind înlocuit cu Scott Wright.

Fanii lui Rangers au fost nemulţumiţi de schimbarea lui Ianis Hagi în ultimul meci. Aceştia s-ar fi săturat de decizile lui Gerrard, care mereu alege să îl scoată pe Hagi înainte de Ryan Kent, indiferent de prestaţile acestora.  ”M-am săturat ca Ianis să fie prima modificare, în locul lui Kent, care joacă modest de luni bune”, a împărtăşit un fan, pe Twitter.

”A fost aproape să înscrie din lovitură liberă după jumătate de oră. Nu a fost cel mai bun meci al său, dar a fost persistent şi a avut un rol în jocul de construcţie al lui Rangers”, a relatat The Scotsman după meci. Publicaţia apoi i-a dat lui Ianis nota 7 pentru prestaţia de astăzi.

Glasgow Live l-a notat de asemenea cu 7 pe tânărul român. ”E foarte bun din punct de vedere tehnic. În unele situaţii nu i-a ieşit totul cum a vrut, dar a muncit din greu pentru echipă”, a motivat publicaţia.

Ryan Jack a reuşit să înscrie singurul gol al meciului. Mijlocaşul scoţian a punctat cu o execuţie incredibilă în minutul 37 al partidei.

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare