Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, pe făraş la Rangers? Fostul jucător al scoţienilor îl vede plecat pe fiul "Regelui": "N-are viitor"

Ianis Hagi, pe făraş la Rangers? Fostul jucător al scoţienilor îl vede plecat pe fiul "Regelui": "N-are viitor"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani), revenit după o accidentarea gravă care l-a ţinut departe de teren peste un an de zile, nu mai este la fel de proeminent în echipa scoţienilor, iar un fost jucător de pe Ibrox Park îl vede plecat pe fiul "Regelui".

Michael Beale l-a folosit foarte puţin pe Ianis Hagi îl debutul din preliminariile Ligii Campioilor, 2-1 cu Servette, iar Derek Ferguson a vorbit după meci şi a spus că nu crede că fotbalistul român se va mulţumi cu statutul de rezervă la Rangers.

Ianis Hagi, pe făraş la Rangers?

Derek Ferguson nu vede situaţia lui Ianis Hagi cu ochi buni, iar cel mai probabil acesta va pleca de pe Ibrox, crede fostul jucător al echipei din Scoţia.

”Nu sunt atât de sigur că are un viitor pe termen lung. Nu cred că va fi titular sub Michael Beale. A pierdut foarte mult fotbal din cauza rupturii de ligamente încrucişate, aşa că va dori să joace cât mai mult de acum încolo. Dar nu-l văd, ca să fiu sincer.

Va accepta să intre de pe bancă pe Ibrox Park? Eu nu sunt atât de sigur. Jocul din seara asta cerea uneori puţină de creativitate, mai ales în repriza a doua. Iar el a primit ce, două-trei minute pe final? N-ai timpul necesar să arăţi cu adevărat ce poţi”, a spus Derek Ferguson, conform presei din Scoţia.

Transferul lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers a costat 3,5 milioane de euro, în iulie 2020.

Afla mai multe despre: ianis hagi rangersianis hagiianis hagi derek fergusonscotia 

viewscnt
Articole similare