Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi plânge cu un ochi şi râde cu celălalt după debutul noii stagiuni din Scoţia! Decarul României, înger şi demon în victoria lui Rangers

Ianis Hagi plânge cu un ochi şi râde cu celălalt după debutul noii stagiuni din Scoţia! Decarul României, înger şi demon în victoria lui Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi nu a reuşit să repete evoluţiile foarte bune din amicale în victoria lui Rangers din deplasarea la Aberdeen, scor 0-1, în prima etapă din campionatul Scoţiei.

Decarul naţionalei României a primit cea mai mică notă dintre titularii lui Steven Gerrard şi a fost schimbat în minutul 77 al partidei cu Arfield.

Cel mai probabil, fanii scoţieni se aşteptau la mai mult din partea lui Hagi Jr., ţinând cont că a marcat trei goluri în amicalele din presezon. Doar că decarul României nu şi-a arătat clasa în debutul noii stagiuni din Scottish Premier League. Cu toate acestea, Ianis a fost remacat de presă la acţiunea singurului gol marcat de Kent, în victoria de la Aberdeen.

"Românul inteligent ar fi putut lua mingea şi să lege jocul. Dar micul lui artificiu i-a permis lui Morelos să ajungă la minge şi apoi să îi trimită o pasă simplă lui Kent, scăpat singur cu portarul spre gol", i-a analizat prestaţia lui Ianis Hagi cotidianul ”The Scottish Sun”.

În aceste condiţii, Ianis a primit doar nota şase, cea mai mică dintre titlulari, din partea publicaţiei citate, la fel ca portarul McGregor şi ca vârful Morelos. Cel mai slab apreciat jucător a fost chiar înlocuitorul său, Arfield, care a primit nota patru.

Ianis a avut ocazia, în minutul 68, să facă 2-0, dar şutul său a fost deviat în corner. Aribo a fost ales omul meciului.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotiagerrard 

viewscnt
Articole similare