Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi rămâne la Rangers şi din vară, indiferent de dorinţa sa. Cum este posibil

Ianis Hagi rămâne la Rangers şi din vară, indiferent de dorinţa sa. Cum este posibil

Stranieri

Comentarii

FIFA a pregătit un nou set de măsuri de urgenţă la nivel mondial, ce se referă la restricţiile de transferuri ale jucătorilor până când campionatele vor fi reluate şi duse până la capăt, în contextul nefericit al coronavirusului. Dacă se aplică, Ianis Hagi rămâne la Rangers şi din vară

Publicaţia Football Insider  "a pus mâna" pe un document secret, "scurs" din birourile oficialilor de la FIFA, în care Covid-19 este considerat o problemă de forţă major şi împiedică vădit îndeplinirea sarcinilor contractuale ale jucătorilor.

Pentru a se evita acest lucru, FIFA doreşte încheierea unor noi contracte, astfel încât jucătorii să nu părăsească cluburile la data prevăzută în contract, deoarece nu se cunoaşte când va fi reluat sau finalizat campionatul în ţara respectivă, ci va fi prelungit până la finalizarea sezonului competiţional.

Noua propunere doreşte să extindă toate contractele curente până la sfârşitul sezonului competiţional, plus noi înţelegeri parafate până la reluarea campionatelor. În noul document propus, FIFA vizează schimbarea ferestrelor de transfer, în conformitate cu noile date ale sezonului competiional. De asemenea, FIFA recomandă cluburilor şi jucătorilor să lucreze împreună pentru a găsi soluţii de plată a salariilor, pe durata întreruperii sezonului, conform Football Insider.

Planul a fost discutat de FIFA, zilele trecute, şi poate fi votat în săptămânile viitoare.

O nouă şansă pentru Ianis Hagi la Rangers?

Acest lucru va avea o influenţă puternică asupra clubului de pe Ibrox, FC Rangers, la care activează şi Ianis Hagi. Rangers trebuia să se despartă în vară de Jon Flanagan, Andy Halliday, Jason Holt şi Wes Foderingham, dar acest lucru s-ar putea să nu se întâmple. De asemenea, Ianis Hagi, Florian Kamberi şi Sheyi Ojo aveau bagajele pregătite să se întoarcă la cluburile de care aparţin. 

Cu toate acestea, Ianis Hagi ar putea primi o nouă şansă să strălucească în tricoul celor de la Rangers, poate mai intens decât a făcut-o în cele 11 prezenţe bifate până acum. Dacă şi-l doresc cu adevărat, scoţienii trebuie să plătească celor de la Genk cinci milioane de euro. Şi ar trebui să o facă rapid. Mai multe cluburi din Europa îl urmăresc cu atenţie pe Ianis, iar suma de transfer nu este una exorbitantă.

Fotbalistul român a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte să rămână la Glasgow, însă viitorul său depinde atât de el, cât şi de conducerile celor două cluburi care şi-l împart la această oră, Genk şi Rangers.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare