Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, urmărit atent de FC Sevilla! Fiul "Regelui" poate prinde transferul perfect în vară: "S-ar adapta perfect fotbalului spaniol"

Ianis Hagi, urmărit atent de FC Sevilla! Fiul "Regelui" poate prinde transferul perfect în vară: "S-ar adapta perfect fotbalului spaniol"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) poate da lovitura în vară, când perioada de mercato se va deschide, şi să se transfere la FC Sevilla. Andaluzii sunt una dintre cele mai puternice echipe din LaLiga, iar conducerea de pe "Ramon-Sanchez Pizjuan" continuă să monitorizeze situaţia lui Ianis la Rangers şi Genk, anunţă presa din Spania.

"Sevilla şi-a mutat din nou atenţia către fiul lui Hagi", este tilul articolului scris de jurnaliştii de la AS despre Ianis Hagi. "Sevilla nu pierde din ochi evoluţia lui Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi", notează jurnalistul Daniel Lagos de la AS. Formaţia andaluză, una dintre forţele din campionatul Spaniei, îl poate transfere pe Ianis în vară, odată cu redeschiderea perioadei de mercato.

Sursa citată notează faptul că FC Sevilla îl urmăreşte de mult timp pe Ianis Hagi şi şi-ar putea reactiva interesul pentru acesta. Genk l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Viitorul în vara trecută, dar românul a fost împrumutat la începutul lui 2020 la Rangers FC, în Scoţia. Relaţia proastă dintre club şi jucător l-a făcut pe Monchi, celebrul director sportiv al Sevillei, să fie extrem de atent la situaţia lui Hagi Junior.

"Creşterea arătată de Ianis Hagi din ultimii ani a fost fabuloasă!", mai scrie AS, care continuă: "Viziunea jocului şi abilitatea de a lovi mingea perfect cu ambele picioare s-ar putea adapta perfect la fotbalul spaniol. Numele lui Ianis Hagi continuă să fie pe masa Sevillei", conchid cei de la AS.



 Cinci milioane de euro trebuie să plătească Rangers FC pentru transferul lui Ianis Hagi, care a jucat 12 meciuri şi a reuşit trei goluri şi două pase decisive pentru formaţia scoţiană. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe, dacă scoţienii vor decide să activeze clauza de cumpărare sau nu.

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi
  • 10 selecţii are Ianis la naţionala României, acolo unde a "confiscat" numărul 10

Afla mai multe despre: ianis hagifc sevillatransfer 

viewscnt
Articole similare