Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi vede cu ochi buni "invazia" tineretului de la naţionala mare: "Suntem tineri, suntem ambiţioşi". Cum comentează ratarea uriaşă cu Feroe

Ianis Hagi vede cu ochi buni "invazia" tineretului de la naţionala mare: "Suntem tineri, suntem ambiţioşi". Cum comentează ratarea uriaşă cu Feroe

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a jucat şi în meciul cu Insulele Feroe, intrat în a doua repriză, la fel ca în meciul cu Suedia, şi a fost foarte aproape de a marca primul gol la naţionala mare. Totodată, fiul "regelui" a vorbit şi despre "invazia" jucătorilor de la naţionala U21.

"Era important să câştigăm, veneam după o înfrângere, ne doream foarte mult victoria. Altă opţiune nu cred că era", a spus Hagi despre meciul cu Feroe, după care căpitanul de la Viitorul a comentat imensa ratare, la care putea să marcheze primul gol la prima reprezentativă: "Mereu îmi doresc să îmi ajut echipa prin pase de gol şi goluri, acesta este rolul meu în teren. Eram foarte aproape de gol, dar sunt foarte fericit că am câştigat, că au marcat atacanţii. Sper să o ţinem tot aşa, cu voinţa de a câştiga".

Nu mai puţin de nouă jucători de la naţionala U21 au fost convocaţi pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe, decizie văzută cu ochi buni de Ianis Hagi: "Suntem jucători noi, uşor, uşor ne facem şi noi loc. Toţi merităm, am făcut performanţă la U21, când faci bine la tineret normal că vine şi convocarea. Este un pas mare, ritmul de joc mult mai bun, o să fie mai greu. Suntem ambiţioşi, suntem tineri, facem o trupă bună şi sperăm să ne calificăm", a mai declarat Hagi pentru Pro TV. 

Afla mai multe despre: ianis hagiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare