Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, vedetă în As! Spaniolii îl laudă pe fiul "Regelui": "E noua perlă a fotbalului românesc"

Ianis Hagi, vedetă în As! Spaniolii îl laudă pe fiul "Regelui": "E noua perlă a fotbalului românesc"

Echipa națională

Comentarii

După reuşita lui Ianis Hagi din meciul Liechtenstein U21 de la Ploieşti, mijlocaşul a devenit vedetă în Spania.

Spaniolii de la As i-au dedicat un amplu material lui Ianis Hagi. "Ianis Hagi: băiatul lui tata deja e noua perlă a fotbalului românesc", este titlul articolului celor de la As, care-l laudă pe jucătorul de la Viitorul, despre care spun că îi calcă pe urme lui Gică Hagi.
 
"Numele Hagi sună din nou cu putere în fobalul românesc, aşa cum se întâmpla în anii '90. Ianis Hagi, fiul lui Gică, fost mare jucător la Barcelona şi Real, este noua speranţă a fotbalului românesc. Golurile sale pentru naţionala de tineret au fost decisive pentru ca România să ajungă la EURO 2018.
 
Ianis joacă la Viitorul, club fondat de tatăl său. După o scurtă trecere pe la Fiorentina, s-a întors la echipa care l-a format şi este o piesa fundamentală.  Golurile cu Bosnia şi Liechtenstein arată că loveşte excelent mingea. Ianis e dreptaci, spre deosebire de tatăl său, şi puţin mai înalt. Dar comparaţiile sunt posibile dacă ne raportăm la cum lovesc mingea. Dacă va continua pe acest drum, nu va dura mult până când va debuta la naţionala de seniori", scriu spaniolii.

Afla mai multe despre: ianis haginationalaspaniagol 

viewscnt
Articole similare