Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu, reacţie virulentă la adresa Federaţiei Române de Fotbal: "Este o ruşine ce se întâmplă"

Ianis Zicu, reacţie virulentă la adresa Federaţiei Române de Fotbal: "Este o ruşine ce se întâmplă"

Farul

Comentarii

Ianis Zicu (36 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanţa, a avut o reacţie virulentă, ieşită din comun după partida pierdută de echipa, 0-1, pe terenul celor de la Metaloglobus.

Zicu a fost extrem de nemulţumit de condiţiile întâlnite pe terenul celor de la Metaloglobus şi a aruncat toată vina pe FRF: "A fost un meci urât, pentru că nu e normal ca FRF să accepte asemenea terenuri în Liga a II-a. Este o ruşine ce se întâmplă pe acest teren, e o ruşine pentru că în Liga a II-a, o ligă pe care o promovează şi vor să arate că fotbalul românesc a crescut, se întâmplă aşa ceva. 25,38 Nu se poate pasa, nu se poate face nimic. Este un teren pentru copii şi juniori până în zece ani. Nu se poate ca echipele de seniori să vină şi să îşi bată joc de fotbal ca oamenii care vor să îi atragă la stadion să fie nevoiţi să vadă o astfel de ruşine", a declarat fostul jucător de la Rapid şi Dinamo la finalul partidei. 

Metaloglobus - Farul, meci din etapa a 17-a din Liga a 2-a, s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde, singura reuşită a meciului fiind, de fapt, un autogol, înscris de Lică în minutul 14. În urma acestui rezultat, echipa finanţată de Ciprian Marica este pe locul 6 în liga secundă, cu 25 de puncte. 

Afla mai multe despre: ianis zicufarul constanta 

viewscnt
Articole similare