Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iată cine va arbitra partida dintre FC Voluntari şi FCSB

Iată cine va arbitra partida dintre FC Voluntari şi FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul Iulian Călin va conduce la centru partida FC Voluntari - FCSB, care va fi astăzi, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1.

Arbitrul din Ştefăneşti va fi ajutat de tuşierii Marius Nicoară şi George Florin Neacşu, din Drobeta-Turnu Severin, respectiv Câmpulung Muscel. Arbitru de rezervă a fost desemnat bucureşteanul Andrei Antonie.

Iulian Călin a mai arbitrat-o o dată pe FC Voluntari. La 24 iulie, ilfovenii s-au impus pe propriul teren în meciul cu Astra, scor 3-1, însă jucătorii lui Edward Iordănescu au pus atunci înfrângerea pe seama arbitrajului. Centralul le-a acordat celor de la FC Voluntari un penalty controversat.

"Eu zic că am văzut mai bine decât domnul arbitru, pentru că am fost atent la fază. Mingea l-a lovit în mână pe colegul meu, dar mâna era lipită de corp, din câte ştiu eu, nu se dă penalty. O fază ca aceasta influenţează rezultatul unui meci. Era 1-1, nu aveau nicio ocazie, au marcat din penalty şi s-a rupt jocul. Din păcate, nu am reuşit să fac nimic din cauza faptului că s-a dat penalty prea uşor, iar de acolo s-a rupt jocul", a spus atunci Alexandru Ioniţă.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1fc voluntariastragiurgiuliga 1campionat 

viewscnt
Articole similare