Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibericii nu se vor menaja! Spania trebuie să învingă România pentru a fi cap de serie la EURO 2020

Ibericii nu se vor menaja! Spania trebuie să învingă România pentru a fi cap de serie la EURO 2020

Echipa națională

Comentarii

Ultima partidă a tricolorilor din campania de calificare la turneul final al Campionatului European din 2020 era văzut ca o şansă bună de a scoate punct sau puncte, chiar dacă era vorba de un adversar redutabil precum Spania. Faptul că era deja calificată, insufla românilor şansa că ibericii o vor lăsa mai moale. România a pierdut cu Suedia, deci nu mai se pune problema punctelor. În plus, Spania şi-a trasat ca obiectiv primordial o victorie împotriva României, luni, 18 noiembrie, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

Dacă se vor impune, spaniolii se vor clasa în primele şase cele mai bune formaţii care au încheiat calificările pe prima poziţie şi vor putea evita granzi precum Portugalia sau Germania la turneul final al Campionatului European de anul viitor, formaţii care au mari şanse să încheie preliminariile pe locul secund în grupele din care fac parte.

În acest moment, cele mai valoroase şase formaţii câştigătoare de grupă sunt Italia, Belgia, Ucraina, Anglia, Spania şi Franţa. Din spate poate veni Olanda, care poate profita de un eventual pas greşit al ibericilor în partida contra României.

Selecţionerul Spaniei, Roberto Moreno, a convocat mai multe nume noi pentru dubla cu Malta şi România. În primul meci, spaniolii au defilat în faţa maltezilor, scor 7-0, iar pritnre marcatori s-au numărat chiar debutanţii Pau Torres sau Dani Olmo.

Din lotul Spaniei lipsesc nume importante precum Jordi Alba, Isco, Sergi Roberto sau Rodrigo.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare